Τα παιδιά του Μέσι προχωρούσαν φοβισμένα βλέποντας τον κόσμο που περίμενε τον Λίο έξω από κατάστημα (vid)
i

©PrtScr

Τα παιδιά του Μέσι προχωρούσαν φοβισμένα βλέποντας τον κόσμο που περίμενε τον Λίο έξω από κατάστημα (vid)

Κώστας Τσιακλής • 22:10 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:36 - 14.08.2024

Τα παιδιά του Λιονέλ Μέσι φαίνεται να φοβήθηκαν από τον πανζουρλισμό που είχε δημιουργηθεί από τους θαυμαστές του Αργεντινού έξω από ένα κατάστημα.

Ο Λιονέλ Μέσι μεταγράφηκε στην Ίντερ Μαϊάμι και έκτοτε στην Αμερική επικρατεί το απόλυτο χάος. Μάλιστα σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνεται τα παιδία του Αργεντινού σούπερ σταρ να προχωρούν φοβισμένα λόγω του πανζουρλισμού που γινόταν έξω από ένα κατάστημα.

Ο Μέσι αποτελεί το πρόσωπο των ημερών στην Αμερική αφού ο 36χρονος άσος πραγματοποίησε τις πρώτες του εμφανίσεις με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι. Όπως είναι λογικό γίνεται χαμός για τον Αργεντινό και εκτός αγωνιστικών χώρων με τους θαυμαστές του να κατακλύζουν τους δρόμους όταν πρόκειται να αντικρίσουν το είδωλο τους. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα αυτό τον καιρό δεν έλειψαν και τα ευτράπελα αφού αντίπαλοι οπαδοί της Ίντερ Μαϊάμι βανδάλησαν μια τοιχογραφία του Αργεντινού στο Μαϊάμι.

Το Σάββατο (29/07) ο Μέσι παρευρέθηκε σε ένα κατάστημα με αθλητικά είδη και οι φανς του ήταν ξανά εκεί δημιουργώντας ξανά πανζουρλισμό. Τα παιδία του 36χρονου σούπερ σταρ όμως δεν φαίνεται να είναι και πολύ χαρούμενα με το όλο σκηνικό αφού σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε προχωρούν φοβισμένα με τη μητέρα τους να τα σπρώχνει αποφασισμένα προς το αυτοκίνητο που τους περίμενε. Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Ονειρικό ξεκίνημα για τον Μέσι με τη νέα του ομάδα

Ποιος Θορ και ποιος Νταρθ Βέιντερ… Ο Μέσι ζήτησε από τον Μπέκαμ να κρατήσει την μπύρα του!
REST OF THE WORLD

13:01 - 26.07.2023

Ποιος Θορ και ποιος Νταρθ Βέιντερ… Ο Μέσι ζήτησε από τον Μπέκαμ να κρατήσει την μπύρα του!

Ο Λιονέλ Μέσι, πραγματοποίησε τη δεύτερη του εμφάνιση με την Ίντερ Μαϊάμι, υπό το βλέμμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, αφού σημείωσε το πρώτο από τα δύο γκολ του στη νίκη της ομάδας του με 4-0 επί της Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκη.

Ο Μέσι πραγματοποίησε τις πρώτες του δύο εμφανίσεις με τη νέα του ομάδα και δεν άργησε καθόλου να δώσει στιγμές μαγείας στους οπαδούς της Ίντερ Μαϊάμι και όχι μόνο. Ο Αργεντινός σκόραρε με φανταστική εκτέλεση φάουλ στο ντεμπούτο του κόντρα στην Κρούζ Αζούλ και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του στο 90+4’.

Στον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ η Ίντερ Μαϊάμι βρήκε απέναντι της την Ατλάντα Γιουνάιτεντ του Γιώργου Γιακουμάκη. Ο Μέσι είχε τρελά κέφια αφού πέτυχε δύο τέρματα ενώ «μοίρασε» και μια ασίστ στον Ρόμπερτ Τέιλορ.