Το εννέα λέξεων μήνυμα του Μέσι προς τους συμπαίκτες του μετά την κατάκτηση του Copa America

Λιονέλ Μέσι

Το εννέα λέξεων μήνυμα του Μέσι προς τους συμπαίκτες του μετά την κατάκτηση του Copa America

Κώστας Τόπας 12:10 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 20.07.2024

Μετά την κατάκτηση του Copa America, ο Λιονέλ Μέσι έσπευσε να μιλήσει στους συμπαίκτες του τονίζοντας τους να μην κοροϊδέψουν κανέναν αντίπαλο.

Το βράδυ της Κυριακής (14/07), η Αργεντινή κέρδισε ξανά τον τίτλο του Copa America, αφού επικράτησε την Κολομβία στον τελικό που διεξήχθη στο Hard Rock Stadium στο Μαϊάμι. Αφού ο αγώνας έληξε 0-0 στην κανονική διάρκεια, το γκολ του αστέρα της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες στο 112ο λεπτό ήταν αρκετό για να σφραγίσει τη νίκη με 1-0 για τους παίκτες του Λιονέλ Σκαλόνι.

Μιλώντας πρόσφατα στον «Olga», ο μέσος της Αργεντινή, ο Ροντρίγκο Ντε Πολ αποκάλυψε το μήνυμα που είπε ο Μέσι στους παίκτες λίγες στιγμές μετά την κατάκτηση του τίτλου.

Οι Σικάγο Φάιρ προσφέρουν απίστευτη αποζημίωση στους οπαδούς σε περίπτωση απουσίας του Μέσι
REST OF THE WORLD

09:51 - 20.07.2024

Οι Σικάγο Φάιρ προσφέρουν απίστευτη αποζημίωση στους οπαδούς σε περίπτωση απουσίας του Μέσι

Οι Σικάγο Φάιρ, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι στις 31 Αυγούστου, έθεσαν σε εφαρμογή ένα σύστημα μερικής αποζημίωσης για τους θεατές σε περίπτωση απουσίας του Αργεντινού αστέρα, που αυτή τη στιγμή τραυματίστηκε.

«Όταν τελείωσε ο τελικός, ήρθε ο Μέσι και το πρώτο πράγμα που είπε ήταν «κανείς δεν κοροϊδεύει κανέναν, ας πανηγυρίσουμε και ας απολαύσουμε τη νίκη μας. Πάντα βρίσκουν κάτι ενάντια στον νικητή. Είτε λάβαμε βοήθεια, είτε χλευάζουμε τους άλλους, είτε ότι δεν είναι τόσο καλή ομάδα, είτε ότι η Νότια Αμερική είναι λιγότερο ανεπτυγμένη από την Ευρώπη, δεν είδαμε καμία φασαρία σχετικά με αυτό όταν λένε αυτά τα πράγματα για εμάς.

Όλα αυτά λέγεται ότι δυσφημούν όσα έχουμε πετύχει».

Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη αφού ο μέσος της Τσέλσι, Έντσο Φερνάντες, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να πανηγυρίζουν στο λεωφορείο της ομάδας .Στο βίντεο, οι παίκτες της Αργεντινής ακούγονταν να τραγουδούν ένα φερόμενο ρατσιστικό άσμα που απευθύνεται σε Γάλλους παίκτες.

Το σύνθημα μεταφράστηκε ως: «Παίζουν για τη Γαλλία, αλλά οι γονείς τους είναι από την Αγκόλα. Η μητέρα τους είναι από το Καμερούν, ενώ ο πατέρας τους από τη Νιγηρία. Αλλά το διαβατήριό τους λέει, γαλλικά». Το εν λόγω σύνθημα καταδικάστηκε από την ίδια την Τσέλσι και αργότερα αναφέρθηκε ότι η FIFA ξεκίνησε επίσης έρευνα για το θέμα.