Το ιδιαίτερο γύψο του μικρού γιου του Μέσι που τράβηξε όλα τα βλέμματα στην παρουσίαση

Λιονέλ Μέσι και ο Τσίρο

Το ιδιαίτερο γύψο του μικρού γιου του Μέσι που τράβηξε όλα τα βλέμματα στην παρουσίαση

Κώστας Τόπας 08:51 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 14.08.2024

Εκτός από τον Λιονέλ Μέσι, ο μικρός γιος του Αργεντινού αστέρα ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση κατά την παρουσίαση του πατέρα του από την Ίντερ Μαϊάμι.

Μετά την καταιγίδα, ο Λιονέλ Μέσι έφτασε στο DRV PNK Stadium για την επίσημη παρουσίασή του ως ο νέος παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι. Ο Αργεντινός αστέρας δεν ήταν μόνος, καθώς συνοδευόταν από τη σύζυγό του Αντονέλα και τα παιδιά τους Τιάγκο, Ματέο και Τσίρο, που τράβηξαν όλα τα βλέμματα για μια πολύ... αργεντίνικη λεπτομέρεια στο μπράτσο του μικρού γιου του «Λίο».

Εκτός από τη μαύρη και ροζ φανέλα του franchise της Φλόριντα, ο μικρότερος γιος του Μέσι εμφανίστηκε με μια σημαία της εθνικής Αργεντινής ζωγραφισμένη στο γύψο και η φωτογραφία του σύντομα έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσίρο, που έγινε πέντε ετών τον Μάρτιο, δεν γεννήθηκε στη χώρα των τελευταίων ρωταθλητών κόσμου αλλά στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, όπου ο πατέρας του έλαμψε μέχρι τα μέσα του 2021 πριν φύγει για την Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά από δύο χρόνια στο Παρίσι, τώρα όλη η οικογένεια τον συνοδεύει στο νέο του ταξίδι στο Μαϊάμι.

Με ένα γεμάτο χαμόγελο, ο Μέσι και η οικογένειά του ήταν πολύ χαρούμενοι που μοιράστηκαν μια αξέχαστη στιγμή. Έφτασαν στην πόλη που θα ζήσουν για τουλάχιστον ένα χρόνο και λόγω του καιρού και του πόσο άνετα δείχνουν να νιώθουν ίσως μείνουν για λίγο ακόμα.

Πανζουρλισμός στην παρουσίαση του Μέσι από την Ίντερ Μαϊάμι - «Δεν έχω αμφιβολία ότι θα περάσουμε υπέροχα» (vids)
REST OF THE WORLD

08:33 - 17.07.2023

Πανζουρλισμός στην παρουσίαση του Μέσι από την Ίντερ Μαϊάμι - «Δεν έχω αμφιβολία ότι θα περάσουμε υπέροχα» (vids)

Ο Λιονέλ Μέσι παρουσιάστηκε και επίσημα από την Ίντερ Μαϊάμι, με τους 18.000 οπαδούς της αμερικανικής ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο να αποθεώσούν τον Αργεντινό αστέρα μαζί με τον Σέρχιο Μπουσκέτς.

Ο εκ των ιδιοκτητών της Ίντερ Μαϊάμι, Χόρχε Μας έχει προσδοκίες ότι το αμερικανικό πρωτάθλημα θα είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο σε περίπου πέντε χρόνια. Αυτή τη στιγμή κατάφερε ήδη να έχει τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη.