Το μαγικό ντεμπούτο του Μέσι σε ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Το μαγικό ντεμπούτο του Μέσι σε ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών (vid)

Κώστας Τόπας 09:13 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:45 - 14.08.2024

Ο Λιονέλ Μέσι πραγματοποίησε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με την Ίντερ Μαϊάμι και ξεσήκωσε τα πλήθη.

Η νέα εποχή για τον Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι ξεκίνησε. Ο Αργεντινός αστέρας πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρηση με την Κρουζ Αζούλ για το Leagues Cup, με τον 36χρονο να γνωρίζει μυθική αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

O Αργεντινός αστέρας μπήκε στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης για το Leagues Cup και λίγα λεπτά αργότερα η Ίντερ Μαϊάμι ισοφαρίστηκε σε 1-1, όμως οι Μεξικανοί υπολόγιζαν χωρίς τον 36χρονο μεσοεπιθετικό. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λιονέλ Μέσι ξεσήκωσε τους πάντες από τις θέσεις τους, βάζοντας τη σφραγίδα του. Συγκεκριμένα, ο «Pulga» αφού έστησε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή των Μεξικανών σε φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του, στη συνέχεια την έστειλε με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ με το μαγικό αριστερό πόδι του στο δεξί παραθυράκι του αντίπαλου κίπερ, για να κάνει το 2-1.

Οπως είναι λογικό αμέσως μετά το γκολ ο «Λίο» το πανηγύρισε έξαλλα και όταν τελείωσε τους πανηγυρισμούς με τους συμπαίκτες του, πλησίασε στις εξέδρες για να αγκαλιάσει τον Τιάγκο, τον Ματέο και τον Τσίρο, τα παιδιά του.

Όσο για το υπέροχο γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ ο «Λίο» τόνισε ότι προσπαθεί πάντα από στημένες φάσεις και ότι αυτή τη φορά το τέρμα που σημείωσε... πυροδότησε τρέλα στα νότια της πολιτείας Φλόριντα.

«Το τελευταίο ήταν δίκαιο και προσπάθησα να σκοράρω όπως κάνω πάντα. Ήμουν τυχερός που συνέβη, κατέληξε στα δίχτυα. Νιώθω μεγάλη χαρά που καταφέραμε να πάρουμε αυτή την πρώτη νίκη μετά το πώς φτάσαμε στο πρωτάθλημα, είναι σημαντικό να αρχίσουμε να κερδίζουμε πέρα ​​από το γεγονός ότι είναι άλλο ένα πρωτάθλημα. Πάμε μόνο για νίκες», κατέληξε ο «Pulga».

Το MLS δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών και δέκα δευτερολέπτων με όλα όσα έκανε ο Λιονέλ Μέσι στο ντεμπούτο του με την Ίντερ Μαϊάμι και κατάφερε να ξεσηκώσει τα πλήθη.