Τραυματίας από το Copa America, η επιστροφή του Μέσι στα γήπεδα παραμένει άγνωστη

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Megan Briggs/Getty Images/Ideal Images

Τραυματίας από το Copa America, η επιστροφή του Μέσι στα γήπεδα παραμένει άγνωστη

Κώστας Τόπας 13:58 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:58 - 31.08.2024

Αγνωστη παραμένει η ημερομηνία επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στην αγωνιστική δράση, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον τελικό του Copa America.

Η απουσία του Λιονέλ Μέσι από τα γήπεδα συνεχίζεται. Ο Αργεντινός αστέρας δεν έχει κάνει την παραμικρή εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο από τις 14 Ιουλίου στον τελικό του Copa America με την Κολομβία και η αναμονή για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θα πρέπει να παραταθεί.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή προπονήθηκε την Πέμπτη (29/08) και την Παρασκευή (30/08), αλλά δεν βρίσκεται στην αποστολή της Ίντερ για να αντιμετωπίσει τους Σικάγο Φάιρ.

Για την ημερομηνία επιστροφής του Μέσι, ο Τάτα Μαρτίνο είπε: «Μιλάμε πολύ μαζί του και εξαρτάται από το πώς νιώθει. Είναι ένας τραυματισμός που διαρκεί περισσότερο από έξι εβδομάδες, οπότε πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να είμαστε απολύτως σίγουροι».

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει παίξει από τότε που τραυματίστηκε ενώ βοήθησε την Αργεντινή να κερδίσει τον τελικό του Copa America εναντίον της Κολομβίας στις 14 Ιουλίου, έχοντας υποστεί ζημιά στον σύνδεσμο στον δεξιό του αστράγαλο.

«Γίνεται όλο και καλύτερος», διαβεβαίωσε ο Αργεντινός προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι, αλλά δεν έχει πάρει ακόμα το «οκ» από το ιατρικό επιτελείο, προκειμένου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο επόμενος στόχος της Ίντερ Μαϊάμι είναι το Supporters' Shield, μία διοργάνωση για τον οποίο θα αγωνιστεί αυτό το Σάββατο (31/08) ενάντια στους Σικάγο Φάιρ.

«Έχουμε πολλά να παίξουμε όσον αφορά τους στόχους μας στη σεζόν», είπε ο προπονητής Τάτα Μαρτίνο. «Θέλουμε να κερδίσουμε την ασπίδα των υποστηρικτών. Αν πιστεύαμε ότι κλείνοντας μια θέση στα πλέι οφ την περασμένη εβδομάδα, θα μπορούσαμε να χαλαρώσουμε. , θα κάναμε μεγάλο λάθος».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!