Μεσημεριανό και το δεύτερο φιλικό της ΑΕΚ επί ολλανδικού εδάφους

Μεσημεριανό και το δεύτερο φιλικό της ΑΕΚ επί ολλανδικού εδάφους

Κώστας Τσίλης 21:38 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:41 - 25.06.2024

Η Ένωση ανακοίνωσε και το δεύτερο τεστ που θα δώσει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία και θα έχει και αυτό ώρα έναρξης νωρίς

Όπως φαίνεται η επιλογή που έχει κάνει ο Ματίας Αλμέιδα για τον φετινό σχεδιασμό του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, είναι να δίνει νωρίς το μεσημέρι τα φιλικά παιχνίδια. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από την ώρα έναρξης των δυο πρώτων που ανακοινώθηκαν.

Την περασμένη Κυριακή οριστικοποιήθηκε το πρώτο φιλικό που θα είναι στις 28 του μήνα με αντίπαλο την Αλκμαάρ και ώρα έναρξης 11.30 ώρα Ολλανδίας, δηλαδή 12.30 ώρα Ελλάδας. Σήμερα ανακοινώθηκε το δεύτερο φιλικό, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 του Ιούλη, στο προπονητικό κέντρο του Μπουργκ Χάαμασταντ με αντίπαλο την βελγική Μπερσχοτ. Η σέντρα θα γίνει στις 12.00 ώρα Ολλανδίας δηλαδή στις 13.00 ώρα Ελλάδας. Και τα δυο φιλικά, θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση από την Cosmote tv.

Απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις για το φιλικό στις 6 Ιουλίου με την Μπριζ, αλλά και αυτό που θα δώσει στο φινάλε της προετοιμασίας, στις 10 του μηνός, με αντίπαλο την Γάνδη αλλά και ενδεχομένως μια ακόμα ομάδα. Διότι ο Αλμέιδα θέλει το τελευταίο τεστ να είναι περίπου όπως το περυσινό, που είχε αντιμετωπίσει σε δυο 90άλεπτα και την πρώτη και της δεύτερη ομάδα της Σαχτάρ.