Μετά την ΑΕΚ, έκλεισαν και οι Άγγλοι την υπόθεση του Φοφανά

Φοφανά - Φωτ. IMAGO

i

Ντατρό Φοφανά

Μετά την ΑΕΚ, έκλεισαν και οι Άγγλοι την υπόθεση του Φοφανά

Κώστας Τσίλης 12:49 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 10.09.2024

Δημοσίευμα του BBC βάζει οριστικό τέλος στην φημολογία που οι Άγγλοι συντηρούσαν χθες (χωρίς να υπάρχει ουσία) για μεταγραφή του Ιβοριανού στην Ένωση

Η ΑΕΚ το τοπίο για την μεταγραφή του σέντερ φορ, το ξεκαθάρισε οριστικά τα ξημερώματα της Δευτέρας. Έκλεισε την συμφωνία με την Μακάμπι Χάιφα και έβαλε στο αεροπλάνο για Αθήνα τον Φραντζί Πιερό και έκλεισε ταυτόχρονα και την υπόθεση του Ντατρό Φοφανά. Για κάποιο άγνωστο λόγο, πιθανότατα με διαρροή από την Τσέλσι, οι Άγγλοι κράτησαν το θέμα ζωντανό με δημοσιεύματα, καθ' όλη την διάρκεια της χθεσινής μέρας.

Όταν «ψωνίζεις» γκολ είναι πάντα το ορθό, αλλά η ΑΕΚ πληγώθηκε μέχρι να το κάνει
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

23:11 - 09.09.2024

Όταν «ψωνίζεις» γκολ είναι πάντα το ορθό, αλλά η ΑΕΚ πληγώθηκε μέχρι να το κάνει

Για περισσότερους από έναν λόγους συνιστά ποδοσφαιρικά σωστή επιλογή για την Ένωση να κλείσει το θέμα του φορ πηγαίνοντας στην επιλογή του Πιερό, μόνο που η διαδρομή εως εκεί είχε ακριβά... διόδια - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Ακόμα και ο ίδιος ο Φοφανά, φάνηκε πως είχε ξαφνικά ελπίδες να πάρει αυτή την μεταγραφή καθώς ακολούθησε το λογαριασμό της ΑΕΚ στο instagram. Κίνηση που πάντα ερμηνεύεται ως ενδιαφέρον από την πλευρά του παίκτη για μια ομάδα. Ωστόσο βάση σ' όλα αυτά, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, δεν υπήρχε. Και πριν από λίγο φαίνεται πως το παίρνουν... απόφαση και τα αγγλικά ΜΜΕ.

Ο ρεπόρτερ του BBC Νιζάρ Κινσέλα έγραψε πως «η μεταγραφή του Νταβίντ Ντάτρο Φοφάνα στην ΑΕΚ φαίνεται ότι χαλάει αυτή τη στιγμή. Ο ελληνικός σύλλογος έχει δυσκολευτεί να εκπληρώσει τους όρους της Τσέλσι για τον επιθετικό και ο Φραντζί Πιερό της Μακάμπι Χάιφα θεωρείται εναλλακτική. Το βράδυ της Τετάρτης κλείνει η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα». Κάτι που φυσικά ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθώς ο Πιερό όχι απλώς αποτελεί εναλλακτική, αλλά ήδη περνά από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά για να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με