Κοντά στον δανεισμό του στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Μόιζε Κεν

Μόιζε Κεν

Κοντά στον δανεισμό του στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Μόιζε Κεν

Στέλιος Βαρδάκης • 23:15 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 14.08.2024

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι κοντά στο να συνεχίσει το υπόλοιπο της σεζόν ο Μόιζε Κεν με τη μορφή δανεισμού από την Γιουβέντους.

Δανεικός αναμένεται να δοθεί ο Μόιζε Κεν από τη Γιουβέντους για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν με την Ατλέτικο Μαδρίτης να μοιάζει πιο πιθανός προορισμός. 

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, Γιουβέντους και Ατλέτικο βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και ο Κεν αναμένεται να φορέσει τα «ασπρόμαυρα» μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ενδιαφέρον για τον 23χρονο επιθετικό είχαν δείξει και η Φιορεντίνα με τη Μόντσα, όμως ο ίδιος ο παίκτης προτιμούσε να συνεχίσει σε ομάδα του εξωτερικού και όχι της Ιταλίας. 

Ο Ιταλός επιθετικός επιδιώκει να κερδίσει περισσότερο χρόνο στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, με στόχο να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ιταλίας, Λουτσιάνο Σπαλέτι, για να βρεθεί στις επιλογές του στο ρόστερ της ομάδας για το EURO 2024

Έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους προς τον Τσάβι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα
LA LIGA

17:36 - 18.01.2024

Έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους προς τον Τσάβι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα

Καζάνι που βράζει φαίνεται να είναι τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα με τους ποδοσφαιριστές της να φαίνεται πως έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του προπονητή τους, Τσάβι.

Ο Κεν τη φετινή χρονιά με τη Γιουβέντους μετράει 12 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Μάλιστα, μετά τις εμφανίσεις και το χρόνο συμμετοχής που έχει αρχίσει να παίρνει ο νεαρός Τούρκος επιθετικός Κενάν Γιλντίζ, που προέρχεται από τις ακαδημίες της «Μεγάλης Κυρίας», ο Ιταλός επιθετικός έχασε κι άλλο έδαφος στην ιεραρχία του ρόστερ.