Κοντά σε συμφωνία Νιουκάστλ - Αλ Σαμπάμπ για τον Αλμιρόν
i

© PrtScr

Κοντά σε συμφωνία Νιουκάστλ - Αλ Σαμπάμπ για τον Αλμιρόν

Στέλιος Βαρδάκης • 20:38 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 14.08.2024

Κοντά σε συμφωνία φαίνεται πως καταλήγουν Νιουκάστλ και Αλ Σαμπάμπ για τον Αλμιρόν. Στα 20 εκατομμύρια περίπου το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές. Θετικός ο παίκτης στην μετακίνησή του στη Σαουδική Αραβία.

Παρελθόν είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει ο Αλμιρόν από τη Νιουκάστλ. Η Αλ Σαμπάμπ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις καρακάξες για τον παίκτη με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Μπεν Γιάκομπς, οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε κατ΄ αρχήν συμφωνία, χωρίς όμως αυτή να έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, όπως διευκρινίζει ο δημοσιογράφος. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι πρόθυμος να μετακινηθεί στη Σαουδική Αραβία καθώς φαίνεται να έχει ήδη συμφωνήσει με την Αλ Σαμπάμπ. Το ποσό της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει περίπου τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Παραγουανός εξτρέμ βρίσκεται στην Νιουκάστλ ακριβώς πέντε χρόνια καθώς είχε αποκτηθεί από την αγγλική ομάδα τον Ιανουάριο του 2019 από την Ατλάντα με ένα ποσό που ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια ευρώ. 

Ο Αλμιρόν τη φετινή σεζόν έχει 5 γκολ και 2 ασίστ σε 31 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με την πιο παραγωγικλή του σεζόν να είναι η περσινή με 11 γκολ. Συνολικά, στην καριέρα του στην Νιουκάστλ μετράει 30 γκολ και 11 ασίστ σε 195 εμφανίσεις.

Η Νιουκάστλ έχει μεγάλη ανάγκη να αποταμιεύσει μερικά χρήματα καθώς πρόσφατα ανακοίνωσε ζημιά 150 εκατομμυρίων λιρών στον ισολογισμό των τελευταίων δύο χρόνων. Εάν λοιπόν, οριστικοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, οι «καρακάξες» θα βάλουν ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία τους που ίσως τους βοηθήσει να πραγματοποιήσουν κάποια μεταγραφή στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.