Συνελήφθη 22χρονος που προσπάθησε να μπει με ναυτική φωτοβολίδα σε αγώνα της Μπαμ FC (vid)

Μπαμ FC - Ατρόμητος Πλαγιαρίου

i

PrtScr

Συνελήφθη 22χρονος που προσπάθησε να μπει με ναυτική φωτοβολίδα σε αγώνα της Μπαμ FC (vid)

Sportal newsroom 10:58 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:06 - 14.08.2024

Χειροπέδες σε 22χρονο φίλαθλο πέρασαν οι αστυνομικές αρχές το πρωί της Κυριακής (25/02), καθώς προσπάθησε να μπει στο γήπεδο της Μίκρας με ναυτική φωτοβολίδα, κρυμμένη στο μανίκι του μπουφάν του, για τον αγώνα της Μπαμ FC με τον Ατρόμητο Πλαγιαρίου.

Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης: «Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, πρωινές ώρες χθες (25-02-2024), κατά την είσοδο φιλάθλων σε αθλητική εγκατάσταση, όπου θα διεξαγόταν ποδοσφαιρικός αγώνας στην περιοχή της Καλαμαριάς, αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος εντόπισαν άτομο, να προσπαθεί να εισέλθει έχοντας, επιμελώς κρυμμένη εσωτερικά στο μανίκι του μπουφάν του μία (1) πυροτεχνική κατασκευή τύπου ναυτικού πυρσού.

Πρόκειται για 22χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς, για παράβαση του Νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και της αθλητικής νομοθεσίας.

Σε ελέγχους που ακολούθησαν σε εξωτερικούς χώρους της αθλητικής εγκατάστασης, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες σε χόρτα και κατασχέθηκαν επιπλέον επτά (7) πυροτεχνικές κατασκευές τύπου ναυτικού πυρσού, τις οποίες είχαν αποκρύψει σε προγενέστερο χρόνο άγνωστοι δράστες, για τους οποίους επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία.

Απίστευτη καταγγελία από τον Διαγόρα: «Έδειραν παιδάκια, έσπασαν καθίσματα, Αστυνομία σε χειμερία νάρκη»
SUPER LEAGUE 2

10:38 - 26.02.2024

Απίστευτη καταγγελία από τον Διαγόρα: «Έδειραν παιδάκια, έσπασαν καθίσματα, Αστυνομία σε χειμερία νάρκη»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Διαγόρας το βράδυ της Κυριακής (25/02) απάντησε στην καταγγελία της Παναχαϊκής και υποστήριξε ότι 50 οπαδοί της με ρόπαλα και λοστούς τραυμάτισαν παιδιά, κατηγόρησε την Αστυνομία που τους έβαλε στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και παρομοίασε τη μετακίνησή τους με αυτή των Κροατών για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».