Η ανάρτηση του Metropolitan για τον Χρήστο Θέο

Ο Χρήστος Θέος

i

© Intime

Η ανάρτηση του Metropolitan για τον Χρήστο Θέο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:36 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:07 - 14.08.2024

Τον Χρήστο Θέο, πρώην γιατρό του Ολυμπιακού, αποθέωσε μέσω ανάρτησής του το Metropolitan, ένα 24ωρο μετά τη λήξη της συνεργασίας με τους Πειραιώτες.

Το βράδυ της Τετάρτης (8/11) ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με το νοσοκομείο Metropolitan. Αφορμή για την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ στάθηκε μεταξύ άλλων, η εμπλοκή του νοσηλευτικού ιδρύματος στην υπόθεση του Χουάνκαρ, όπως ανέφερε με ανακοίνωσή της η ομάδα. 

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προκάλεσε ντόμινο, καθώς ελάχιστες ώρες αργότερα έγινε γνωστό μέσω των ρεπορτάζ που δεν έχουν διαψευστεί, ότι παρελθον αποτελεί και ο Χρήστος Θέος, ο οποίος αποτελεί διευθυντής στην Ορθοπεδική Κλινική του Metropolitan Hospital και ο οποίος έπειτα από 12 χρόνια αποχώρησε από τους Πειραιώτες. Μάλιστα, την αποστολή των «ερυθρόλευκων» στο Λονδίνο για το ματς με τη Γουέστ Χαμ ακολούθησε ο ορθοπαιδικός Ανδρέας Πισκοπάκης, που μέχρι πρότινος ήταν γιατρός στον Ατρόμητο.

Λίγες ώρες μετά το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών, το νοσοκομείο αποθέωσε τον κ. Θέο με ανάρτησή του στο Facebook. Συγκεκριμένα, μέσω social media, αναδημοσίευσε το ποστ του ποδοσφαιριστή, Αναστάσιου Ζώτου, ο οποίος ανέφερε ότι: «Γιατρέ μου ( Θέος Χρήστος ) , ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Εξαιρετικός επιστήμονας, ο καλύτερος στην ειδικότητα του, μα πάνω απ’όλα εξαιρετικός Άνθρωπος».

Τέλος η συνεργασία Ολυμπιακού - Metropolitan: «Βρώμικο παιχνίδι στην ομάδα και τον κόσμο, με διανυκτερεύσεις "μαϊμού" και γνωματεύσεις κατά παραγγελία»!

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη συνεργασία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Metropolitan, η οποία ολοκληρώθηκε μετά από πολλά χρόνια. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Πειραιά, η χορηγία του νοσηλευτικού ιδρύματος παύει να υφίσταται και αφορμή στάθηκαν τα όσα διαδραματίστηκαν με τον Χουάνκαρ στο Υγεία, το οποίο ανήκει στον ίδιο όμιλο με το Metropolitan.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι η συνεργασία μας με το νοσοκομείο Metropolitan δεν θα συνεχιστεί/ανανεωθεί. Για περισσότερα από τρία χρόνια δεχόμασταν συχνά πυκνά παράπονα απο τους φιλάθλους μας για την κακή εξυπηρέτηση που είχαν στο Μετροπόλιταν, για την ατέλειωτη αναμονή και τις υπέρογκες τιμές (κυρίως την εποχή του Covid), καθώς και για την ασάφεια στην έκπτωση που υποτίθεται πως πρόσφερε το Μετροπόλιταν στους κατόχους διαρκείας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σε νοσηλεία και εξετάσεις.

Παρά τα συνεχή μας παράπονα και τις συνεχείς διαβεβαιώσεις ότι τα προβλήματα θα λυθούν, δεν λύθηκαν. Δεχόμασταν παράπονα από τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους για την φροντίδα που δεν είχαν παρότι την όφειλε συμβατικά το θεραπευτήριο. Δεχόμασταν ασύμμετρες και παράλογες χρεώσεις για τη νοσηλεία ασθενών-παλαιμάχων-θρύλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, και πολλών Πειραιωτών τη νοσηλεία των οποίων με εντολή του Προέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ανελάμβανε εξ ολοκλήρου ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Ήμασταν βέβαιοι πως η συνεργασία δεν θα συνεχιστεί μέχρι που προέκυψε και το αδιανόητο: Τις τελευταίες ημέρες, ο επιχειρηματικός όμιλος στον οποίο ανήκει το Μετροπόλιταν (στον οποίο συμπεριλαμβάνονται το «Υγεία», το «Μετροπόλιταν General» και το «Μητέρα») έπαιξε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και στον κόσμο του ένα πάρα πολύ βρώμικο παιχνίδι!

Με εισαγωγές στα «επείγοντα» του «Υγεία» για ανύπαρκτο τραυματισμό, με διανυκτερεύσεις «μαϊμού» και γνωματεύσεις κατά παραγγελία, οι οποίες προκάλεσαν γέλιο σε καθηγητές και ειδικούς, το θεραπευτήριο συνέβαλε τα μέγιστα στην αλλοίωση του Πρωταθλήματος και έπληξε την ομάδα που αποτέλεσε όλα αυτά τα χρόνια το όχημα για να γίνει πασίγνωστο το συγκεκριμένο νοσοκομείο.

«Κοκκινίζει» το Λονδίνο - Περίπου 5.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο ματς με τη Γουέστ Χαμ
EUROPA LEAGUE

13:14 - 09.11.2023

«Κοκκινίζει» το Λονδίνο - Περίπου 5.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο ματς με τη Γουέστ Χαμ

Δυναμικό «παρών» θα δώσουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο «Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου», καθώς αναμένεται περίπου 5.000 φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» να βρεθούν στην έδρα της Γουέστ Χαμ.

Ταυτόχρονα συνέβαλε στη δημιουργία τοξικού κλίματος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οποιαδήποτε βλάβη έχει ήδη υποστεί ο σύλλογος ή θα υποστεί στο μέλλον, βλάβη βαθμολογική, οικονομική, κοινωνική, θα φέρει την υπογραφή και του Ομίλου Μετροπόλιταν-Υγεία και των συνεργατών του που αποκόμισαν οφέλη από όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου με το δήθεν τραυματισμό.

Ταυτόχρονα καθίσταται αδύνατη η συνέχιση μιας ήδη προβληματικής συνεργασίας για το Σύλλογο, τους αθλητές/ποδοσφαιριστές μας, τους προπονητές και τους φιλάθλους μας. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και θα παρουσιαστεί ο νέος «συμπαίκτης» μας, ο οποίος θα σέβεται τον Σύλλογο και θα καλύπτει αξιόπιστα τις ανάγκες της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο χώρο της Υγείας».

Οι ρεπόρτερ του Sportal σε Λονδίνο, Ρεν, Νέα Φιλαδέλφεια και Τούμπα για τα ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, live στον αέρα της εκπομπής

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!