Μέχρι σήμερα θα περιμένει τον Καμαρά ο ΠΑΟΚ, αλλιώς αποσύρει την πρότασή του

Μέχρι σήμερα θα περιμένει τον Καμαρά ο ΠΑΟΚ, αλλιώς αποσύρει την πρότασή του

Μάνος Τσαλγατίδης 12:48 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:00 - 07.06.2024

Οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Μαντί Καμαρά αναμένονται εντός της ημέρας.

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση στον πρώην μέσο του Ολυμπιακού, αλλά του έχει δώσει διορία να απαντήσει μέχρι την Παρασκευή (7/6).

Ο Δικέφαλος προσφέρει στον Μαντί Καμαρά 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο για τριετές συμβόλαιο, αλλά αν ο ποδοσφαιριστής δεν απαντήσει μέχρι σήμερα, τότε οι πρωταθλητές Ελλάδας αυτόματα θα αποσύρουν την πρότασή τους και θα στραφούν σε άλλες λύσεις.

Ραντεβού Ιβάν Σαββίδη με Κωνσταντέλια - Πιέζει η Σάλτσμππουργκ

Πέρα από τον Μαντί, το θέμα της ημέρας στον ΠΑΟΚ είναι η υπόθεση του Γιάννη Κωνσταντέλια, καθώς οι πιέσεις της Σάλτσμπουργκ επισπεύδουν τις διαδικασίες.

Η αυστριακή ομάδα πιέζει ασφυκτικά τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την παραχώρηση του Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να μετακομίσει στην Αυστρία για λογαριασμό της Σάλτσμπουργκ, γεγονός για το οποίο είναι ενήμερη η διοίκηση του Δικέφαλου.

Μάλιστα, τις επόμενες ώρες επίκειται ραντεβού του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ώστε να συζητηθούν οι επιθυμίες κάθε πλευράς και να κλείσει το θέμα της παραχώρησης ή όχι του παίκτη στην Σάλτσμπουργκ.