«Μια ανάσα από την συμφωνία με την ΑΕΚ ο Μπρινιόλι»

Μπρινιόλι

i

Αλμπέρτο Μπρινιόλι/intime

«Μια ανάσα από την συμφωνία με την ΑΕΚ ο Μπρινιόλι»

Κώστας Τσίλης 17:25 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 03.06.2024

Συνεχίζεται το μπαράζ δημοσιευμάτων στην Ιταλία σχετικά με την ΑΕΚ και την Μπρινιόλι και μάλιστα ένα «τιτίβισμα» πάει την υπόθεση ακόμα πιο… μακριά

Ο Ντι Μάρτζιο ήταν αυτός που άνοιξε από νωρίς σήμερα το πρωί τον κύκλο των μεταγραφικών σεναρίων για το μέλλον του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Χωρίς καν να αναφέρει το όνομα της ΑΕΚ. Αλλά στη συνέχεια ακολούθησε μπαράζ δημοσιευμάτων από την Ιταλία, που έκαναν εκτενή αναφορά στις επαφές ανάμεσα στην Ένωση και τον 33χρονο τερματοφύλακα. Ενώ πριν από λίγο, υπήρξε ιταλικό… «τιτίβισμα», που ανέφερε πως είναι κοντά στο κλείσει οριστικά η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο Αλφρέντο Πεντούλα, ρεπόρτερ με πολλούς χιλιάδες ακολούθους, έγραψε στο «Χ», πως «η ΑΕΚ είναι μια ανάσα από την συμφωνία με τον Μπρινιόλι». Λίγες ώρες πριν, ήταν το Tuttomercato που είχε γράψει για επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές, για συμβόλαιο δυο ή τριών χρόνων. Με πολλές πιθανότητες να καταλήξουν αυτές οι επαφές σε οριστική συμφωνία. Όμως η Πεντούλα το πάει ένα βήμα πιο… μπροστά.

Βεβαίως από την πλευρά της ΑΕΚ εξακολουθούν να τηρούν σιγή ιχθύος για το θέμα. Δεν έχουν επιβεβαιώσει μέχρι τώρα απολύτως τίποτα. Ούτε όμως και έχουν διαψεύσει. Πάντως σίγουρα, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, για την ΑΕΚ είναι μείζονος σημασίας και πρώτης προτεραιότητας, να κλείσει η υπόθεση μεταγραφής τερματοφύλακα.