Η Μίλαν «διέλυσε» τη Λέτσε μέσα σε πέντε λεπτά
i

©imago

Η Μίλαν «διέλυσε» τη Λέτσε μέσα σε πέντε λεπτά

Νεφέλη Μπισμπίκη 00:00 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 28.09.2024

Η Μίλαν ήταν σαρωτική απέναντι στην Λέτσε και πήρε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στη Serie A, με το 3-0 να διαμορφώνεται μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών.

Η Μίλαν, μετά την νίκη της στο ντέρμπι επί της Ίντερ, υποδέχτηκε την Λέτσε στο «Τζουζέπε Μεάτσα», για την 6η αγωνιστική της Serie A. Ήπιος ήταν ο ρυθμός περίπου μέχρι και δέκα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τους «ροσονέρι» να σκοράρουν όχι μία, αλλά τρεις φορές μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Μίλαν να μην βρίσκει εύκολα διεξόδους, έχοντας όμως σταθερό ρυθμό και τη Λέτσε να γίνεται επικίνδυνη στο 11ο λεπτό, με τον Κρστόβιτς να δοκιμάζει ένα καλό σουτ, αλλά ο Μενιάν ήταν εκεί με μία εντυπωσιακή απόκρουση. Το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 38', έπειτα από μία τέλεια εκτέλεση φάουλ του Τέο Ερναντέζ, η οποία βρήκε τον Ραφαέλ Λεάο και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τρία λεπτά χρειάστηκε ο Λεάο, ο οποίος σέρβιρε στον Ερναντέζ και με ένα υπέροχο σουτ βρήκε δίχτυα, γράφοντας το 2-0. Το κακό τρίτωσε για τη Λέτσε και στο 43' ο Κρίστιαν Πούλισικ έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας για το 3-0.

Στον ίδιο ρυθμό ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος του αγώνα, με τον Πάουλο Φονσέκα να κάνει αλλαγή τους Μοράτα, λόγω τραυματισμού και Πούλισικ. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε για τους «ροσονέρι» στο 71΄, με τον Λόφτους Τσικ να σημαδεύει το δοκάρι, ενώ η Λέτσε απάντησε επίσης με δοκάρι μετά από ένα λεπτό. Στο 80', ο παίκτης της Μίλαν, Ντάβιντε Μπαρτεσάγκι, είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα μετά από ένα πολύ σκληρό τάκλιν στον Μπάντα και έτσι η ομάδα του έμεινε με δέκα παίκτες. Αυτό όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί η αντίπαλος της, δίνοντάς της πολύτιμους βαθμούς.