Τι είπε ο Κλάτενμπεργκ για το Μίλαν - Λίβερπουλ και εξόργισε τους οπαδούς (vid)

Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Τι είπε ο Κλάτενμπεργκ για το Μίλαν - Λίβερπουλ και εξόργισε τους οπαδούς (vid)

Κώστας Τόπας 11:32 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:53 - 18.09.2024

Οι οπαδοί έμειναν έκπληκτοι από όσα είπε ο πρώην διαιτητής της Premier League και πρώην αρχιδιατητής της Stoiximan Super League, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λίβερπουλ με τη Μίλαν.

Το βράδυ της Τρίτης (17/09), ο Άρνε Σλοτ πήρε την πρώτη του γεύση από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ως προπονητής της Λίβερπουλ, καθώς οι «Reds» ταξίδεψαν στο ιστορικό «Σαν Σίρο» για να αντιμετωπίσουν τη Μίλαν.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τέλεια αφού ο πρώην παίκτης της Τσέλσι, Κρίστιαν Πούλισιτς, σκόραρε μέσα σε τέσσερα λεπτά. Ωστόσο, οι παίκτες του Πάουλο Φονσένκα δεν κατάφεραν να κρατήσουν το πλεονέκτημά τους από την αρχή, καθώς τα γκολ των Κονατέ, Φαν Ντάικ και Σομποσλάι σφράγισαν τη νίκη με 3-1 για τους «Reds».

Άνετο πέρασμα από το Σαν Σίρο για τη Λίβερπουλ - Ιδανικό ξεκίνημα και για τη Σπόρτινγκ κόντρα στη Λιλ
CHAMPIONS LEAGUE

00:00 - 18.09.2024

Άνετο πέρασμα από το Σαν Σίρο για τη Λίβερπουλ - Ιδανικό ξεκίνημα και για τη Σπόρτινγκ κόντρα στη Λιλ

Η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη και πήρε δίκαιη νίκη με 3-1 απέναντι στη Μίλαν, την ίδια ώρα που η Σπόρτινγκ ξεκίνησε επίσης νικηφόρα στο Champions League, επικρατώντας με 2-0 της Λιλ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο οποίος προβλήθηκε ζωντανά στο Amazon Prime Video, ο πρώην αρχιδιατητής της Stoiximan Super League, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ήταν καλεσμένος για να αναλύσει τις επίμαχες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο, μιλώντας για μερικές αποφάσεις του διαιτητή Έσπεν Έσκας, ο σχολιαστής Άλαν Σίρερ είπε: «Σίγουρα δεν έχει επηρεαστεί από αυτό το πλήθος, δεν κάνουν μισό θόρυβο σε κάθε απόφαση που θέλουν. Δεν έχει επηρεαστεί καθόλου.

Ο Κλάτενμπεργκ απάντησε: «Νομίζω ότι το πρώτο είναι σίγουρα ένα φάουλ», είπε ο πρώην διαιτητής, σχολιάζοντας μια αμφιλεγόμενη απόφαση κατά τη διάρκεια της κάλυψης του παιχνιδιού από την Prime.

«Απλώς νομίζω ότι πρέπει να ηρεμήσει τον κόσμο, ο κόσμος είναι εναντίον του. Του άσκησαν πίεση, το είδαμε με το πέναλτι πριν από αυτό. Νομίζω ότι ο διαιτητής χρειάζεται απλώς να δώσει ένα ή δύο μικρά φάουλ για να πάρει πίσω την κρίση».

Αντιδρώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας οπαδός είπε: «Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ λέγοντας ότι "ο διαιτητής πρέπει να δώσει στη Μίλαν μερικά φάουλ για να κερδίσει το κοινό" σας λέει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη διαιτησία της Premier League».

Ένας άλλος έγραψε στο Twitter: «Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ μόλις είπε ότι ο διαιτητής πρέπει να δώσει μερικά «μικρά φάουλ» υπέρ της Μίλαν για να ηρεμήσει το κοινό. Ήταν διαιτητής της Premier League για 13 χρόνια».

Κάποιος άλλος έγραψε: «Ο Κλάτενμπεργκ δείχνει ακριβώς το είδος της νοοτροπίας που προκαλεί θλίψη στους διαιτητές. "Έχασε τον κόσμο, πρέπει να δώσει ένα ή δύο μικρά φάουλ για να τους πάρει πίσω" Όχι, δεν το κάνετε, είναι δική σας δουλειά να διορθώσετε αυτό που βλέπετε, ο κόσμος δεν μπαίνει σε αυτό».