Ο γιος του Ιμπραΐμοβιτς υπέγραψε στη Μίλαν

Ο γιος του Ιμπραΐμοβιτς υπέγραψε στη Μίλαν

Sportal newsroom 16:10 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:32 - 18.07.2024

Ο γιος του σπουδαίου Σουηδού που έγραψε ιστορία και με τους «ροσονέρι», πήρε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο από την ομάδα και θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του.

Ο γιος του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Μαξιμίλιαν, δεν έχει κλείσει ακόμη τα 18 του έτη και εδώ και περίπου ένα χρόνο αγωνιζόταν στις μικρές ομάδες της Μίλαν.

Άγγελος Ποστέκογλου: «Εγώ κοιμόμουν το απόγευμα και δεν είχα ιδέα τι κυκλοφόρησε»
PREMIER LEAGUE

11:31 - 18.07.2024

Άγγελος Ποστέκογλου: «Εγώ κοιμόμουν το απόγευμα και δεν είχα ιδέα τι κυκλοφόρησε»

O Άγγελος Ποστέκογλου απάντησε με χιούμορ, στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται στις σκέψεις των ανθρώπων της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας, για τη θέση του προπονητή μετά την απομάκρυνση Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ο Μαξ είναι ένας εξτρέμ, έχει κάνει 16 εμφανίσεις με την U18 της Μίλαν την περασμένη σεζόν. Του αρέσει να αγωνίζεται και ως αριστερό μπακ, να κόβει μέσα και να σουτάρει στο τέρμα, όπως φαίνεται από ένα από τα διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

O Ιμπραΐμοβιτς δίδυμο κορυφής με τον γιο του στην προπόνηση της Μίλαν!

Οι «ροσονέρι» αποφάσισαν να του προσφέρουν το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, επιδιώκοντας μακροπρόθεσμα να τον εντάξουν στο δυναμικό της πρώτης ομάδας. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ζλάταν συνεργάζεται με τη διοίκηση της Μίλαν, τόσο σε ρόλο συμβούλου, και λαμβάνει μερίδιο στις αποφάσεις.