Η ώρα της ανανέωσης του Μενιάν στη Μίλαν πλησιάζει
i

©imago

Η ώρα της ανανέωσης του Μενιάν στη Μίλαν πλησιάζει

Νεφέλη Μπισμπίκη 14:05 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:31 - 26.09.2024

Όλο και πιο κοντά πλησιάζει ο Μενιάν στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μίλαν , η οποία θα προσφέρει στον Γάλλο μία νέα, πλουσιοπάροχη συμφωνία.

Ο Μάικ Μενιάν είναι ένας πολύτιμος παίκτης για τη Μίλαν και αυτή με την σειρά της θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή του στην ομάδα. Τόσο ο Γάλλος τερματοφύλακας, όσο και η διοίκηση, δείχνουν μία προθυμία, με την ανανέωση του συμβολαίου του να είναι θέμα χρόνου.

Η Ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport», αναφέρει πως ο Μενιάν θα μπορούσε να δεχτεί μια πρόταση αξίας άνω των 5 εκατομμυρίων, όπου θα συμπεριληφθούν μια σειρά από ομαδικά και ατομικά μπόνους, κάτι που σημαίνει πως το ποσό αυτό θα αγγίξει τα 7 εκατομμύρια ευρώ. Αυτή τη στιγμή, ο 29χρονος λαμβάνει μισθό ύψους 2,8 εκατομμυρίων ευρώ, ένας μισθός που είχε συμφωνήσει από το πρώτο του συμβόλαιο, το καλοκαίρι του 2021.

Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Παρί Σεν Ζερμέν, συνέχισε στην Λιλ και εξέταζε την περίπτωσή του τον χειμώνα, η Μπάγερν Μονάχου. Τα σχέδια της Μίλαν όμως δεν συμπεριλαμβάνουν την αποχώρησή του, για τον λόγο πως είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας. Το τρέχον συμβόλαιο του Μάικ Μενιάν, λήγει το καλοκαίρι του 2026. Εξαιτίας του ότι ο τερματοφύλακας έχει τραβήξει τα βλέμματα με τις επιδόσεις του, οι «ροσονέρι» θέλουν να επεκτείνουν το συμβόλαιό του, έως το 2028.