Η Μίλαν των 10 παικτών άντεξε στην πίεση και «λύγισε» την Ουντινέζε

Μίλαν - Ουντινέζε

i

© Imago

Η Μίλαν των 10 παικτών άντεξε στην πίεση και «λύγισε» την Ουντινέζε

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:06 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:08 - 19.10.2024

Η Μίλαν επικράτησε της Ουντινέζε στο «Σαν Σίρο», σε μία ματσάρα που τα είχε όλα.

Η Μίλαν επέστρεψε στις νίκες με επεισοδιακό τρόπο! Οι Ροσονέρι υποδέχτηκαν την Ουντινέζε στο «Σαν Σίρο» για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Serie A και πήραν τη νίκη (1-0), σε ένα ματς που έμειναν με 10 παίκτες από το 29ο λεπτό.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο ματς και η πίεσή τους απέδωσε καρπούς μόλις στο 13΄. Οι παίκτες του Πάουλο Φονσέκα αναπτύχθηκαν εξαιρετικά, ο Πούλισικ σέρβιρε στον Τσουκουέζε κι εκείνος από τα δεξιά με ένα άπιαστο σουτ βρήκε δίχτυα για το 1-0.

Η Μίλαν έβαλε από νωρίς τις βάσεις για να περάσει ένα άνετο απόγευμα στην έδρα της, ωστόσο στο 29΄ τα δεδομένα άλλαξαν, με τον Ράιντερς να βλέπει την απευθείας κόκκινη και να αφήνει τους Μιλανέζους με παίκτη λιγότερο για το υπόλοιπο του ματς.

Η Ουντινέζε θέλησε στη συνέχεια να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα, πιέζοντας ψηλά για την ισοφάριση. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Εχιζιμπούε σκόραρε για το 1-1, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ, με αποτέλεσμα η Μίλαν να πάει στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα στα χέρια της.

Στην επανάληψη, το σκηνικό του αγώνα παρέμεινε ίδιο, με τους ασπρόμαυρους να έχουν την υπεροχή και να ψάχνουν το 1-1, το οποίο και βρήκαν στις καθυστερήσεις. Ο Καμπασέλ από κοντινή απόσταση στο 90+5 βρήκε δίχτυα κα «πάγωσε» το «Σαν Σίρο», όμως έπειτα κι από τον έλεγχο του VAR το τέρμα ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.

Η Μίλαν τα... χρειάστηκε, όμως άντεξε στην πίεση και με αυτήν τη νίκη ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα (έστω και προσωρινά).