Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Μόντο Ντουπλάντις φωτογραφήθηκαν μαζί μετά τη νίκη της Μίλαν

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Μόντο Ντουπλάντις φωτογραφήθηκαν μαζί μετά τη νίκη της Μίλαν

Νεφέλη Μπισμπίκη 09:55 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 24.09.2024

Συνάντηση γιγάντων στο Σαν Σίρο , με τον Μόντο Ντουπλάντις και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να φωτογραφίζονται μαζί, μετά την νίκη της Μίλαν επί της Ίντερ.

Στο Σαν Σίρο βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 22/9, ο Μόντο Ντουπλάντις, για να παρακολουθήσει το ντέρμπι του Μιλάνου, με την Μίλαν να επικρατεί της 'Ιντερ με 2-1. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό των «ροσονέρι», ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Μετά την λήξη του αγώνα, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς συνεχάρη όλα τα μέλη της ομάδας για την εμφάνισή τους και αμέσως μετά, πόζαρε με τον συμπατριώτη του, τον ρέκορντμαν και δύο φορές Χρυσό Ολυμπιονίκη, Μόντο Ντουπλάντις. Ο Σουηδός πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ, έχει εκδηλώσει πολλές φορές την αγάπη του για τους «ροσονέρι», για αυτό άλλωστε επέλεξε να βρεθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Serie A.

Μάλιστα, πέρα από μία σειρά φωτογραφιών που ανάρτησε ο Ντουπλάντις στον λογαριασμό του στο Instagram από την εμπειρία του στο Σαν Σίρο, η Μίλαν δημοσίευσε ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στην ίδια πλατφόρμα, το οποίο δείχνει τους Ιμπραΐμοβιτς και Ντουπλάντις να αγκαλιάζονται και να χαμογελάνε στο φακό.

Η ανάρτηση της Μίλαν: