Σε συζητήσεις η Μπάγερν με τον Μίλερ για νέο συμβόλαιο

Τόμας Μίλερ

i

©ss twitter

Σε συζητήσεις η Μπάγερν με τον Μίλερ για νέο συμβόλαιο

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:40 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:24 - 14.08.2024

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Τόμας Μίλερ για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Τόμας Μίλερ για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας. 

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός είχε δείξει εδώ κι αρκετό καιρό τάσεις φυγής από τον γερμανικό σύλλογο, καθώς το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και ήδη εξετάζει σοβαρά κάποιες προτάσεις που έχουν φτάσει στα χέρια των εκπροσώπων του. 

Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Τόμας Τούχελ, ήταν κατηγορηματικός και ξεκαθάρισε πως επιθυμεί την επέκταση του συμβολαίου του. Ο ίδιος ο Μίλερ επιβεβαίωσε το Σάββατο (9/12) πως ξεκίνησαν οι επαφές με τη διοίκηση. Τη φετινή σεζόν ο Γερμανός ποδοσφαιριστής μετράει 1 γκολ σε 11 εμφανίσεις με τη φανέλα των Βαυαρών.  

Η Άιντραχτ είναι η μοναδική ομάδα που έχει πετύχει πέντε γκολ κόντρα στη Μπάγερν, τα τελευταία χρόνια στη Bundesliga
BUNDESLIGA

19:13 - 09.12.2023

Η Άιντραχτ είναι η μοναδική ομάδα που έχει πετύχει πέντε γκολ κόντρα στη Μπάγερν, τα τελευταία χρόνια στη Bundesliga

Η Μπάγερν Μονάχου υπέστη συντριβή με 5-1 από την Άιντραχτ, με τους «Βαυαρούς» να δέχονται πέντε τέρματα, μόλις για δεύτερη φορά τα τελευταία οκτώ χρόνια στη Bundesliga, με τους «αετούς» να είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο.

«Ξεκινήσαμε τις συζητήσεις. Και οι δύο πλευρές έχουμε μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλο και θα δούμε τι θα γίνει. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αγάπη μου για την Μπάγερν», τόνισε ο διεθνής επιθετικός.