«Πήγε στον αδερφό μου και του είπε "μην ανησυχείς, θα βάλω τρία γκολ για σένα" - Τελικά έβαλε τέσσερα, αυτός είναι ο Μέσι»

Γκάμπι Μιλίτο - Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by David Ramos/Getty Images

«Πήγε στον αδερφό μου και του είπε "μην ανησυχείς, θα βάλω τρία γκολ για σένα" - Τελικά έβαλε τέσσερα, αυτός είναι ο Μέσι»

Κώστας Τσιακλής • 14:46 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:53 - 14.08.2024

Ο Ντιέγκο Μιλίτο αποκάλυψε δημόσια μια φοβερή ιστορία με πρωταγωνιστές τον αδελφό του, Γκάμπι και τον Λιονέλ Μέσι.

Ο βετεράνος στράικερ, Ντιέγκο Μιλίτο, μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι και αποκάλυψε μια ωραία ιστορία που είχε για πρωταγωνιστές τον Αργεντινό σούπερ σταρ και τον αδερφό του, Γκάμπι.

Ο σπουδαίος Ντιέγκο Μιλίτο λοιπόν μίλησε σε ένα στριμ και αποκάλυψε μια ιστορία που έλαβε χώρα όταν ο αδερφός του, Γκάμπι, ήταν συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα ο πρώην άσος της Ίντερ μίλησε για μια κουβέντα που είχε πει ο Μέσι κατά τη διάρκεια του αγώνα των «μπλαουγκράνα» με την Άρσεναλ για τα προημιτελικά του Champions League το 2010.

Στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες με σκορ 2-2 και η ρεβάνς της Βαρκελώνης πήρε χαρακτήρα τελικού. Νικήτρια αναδείχθηκε τελικά η Μπαρτσελόνα που επικράτησε με 4-1 με τέσσερα γκολ του Λιονέλ Μέσι. Ο Γκάμπι Μιλίτο είχε κάνει το λάθος που έφερε το 0-1 της Άρσεναλ και ο Ντιέγκο αφηγήθηκε ζωντανά τι είπε ο Μέσι στον αδελφό του τη στιγμή του λάθους αλλά και την ώρα που η Μπαρτσελόνα ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1.

Συγκεκριμένα ο Μιλίτο είπε: «Η Μπάρτσα έπαιζε στη Βαρκελώνη κόντρα στην Άρσεναλ, μετά την ισοπαλία 2-2 στο Λονδίνο. Ο Γκίγκι Κρίπα, υπεύθυνος τύπου της Ίντερ, (όπου έπαιζε τότε ο Ντιέγκο Μιλίτο) πλησιάζει και μας λέει ότι η Άρσεναλ κερδίζει 0-1 στη Βαρκελώνη. Ο αδερφός μου έπαιζε βασικός και απλώς έκανε ένα κακό κοντρόλ και προκάλεσε την αντεπίθεση της Άρσεναλ που κατέληξε σε γκολ. Τότε ο Μέσι του είπε "μην ανησυχείς θα βάλω τρία γκολ για σένα".

Ο Μέσι έκανε χατ-τρικ και η Μπαρτσελόνα ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1 όμως το παιχνίδι ήταν ανοικτό. Τότε ο αδελφός μου πήγε στον Μέσι και του είπε "Βάλε το τέταρτο Λέο και τελείωσε τους". Ο Μέσι απάντησε: "Θέλεις ακόμα ένα; Καλά". Και τότε πήγε και σκόραρε 4ο, αυτός είναι ο Μέσι».