Μίνι group therapy στο Κορωπί - Τι είπε στους παίκτες ο Γιοβάνοβιτς
i

Παναθηναϊκός / © Intime

Μίνι group therapy στο Κορωπί - Τι είπε στους παίκτες ο Γιοβάνοβιτς

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:03 - 31.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 20.08.2024

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές για τα δύο αρνητικά αποτελέσματα στη διάρκεια των εορτών.

Η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού για το 2022, περιλάμβανε και μία μικρή συζήτηση ανάμεσα στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στους παίκτες. Ο Σέρβος προπονητής ήθελε να μάθει τις απόψεις των «πράσινων» για τα δύο αρνητικά αποτελέσματα με Ιωνικό και ΟΦΗ.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει διαπιστώσει μία χαλάρωση, μία έλλειψη συγκέντρωσης και έναν εκνευρισμό. Στοιχεία που δεν χαρακτήριζαν το παιχνίδι του Τριφυλλιού στον πρώτο γύρο και τα οποία παρουσιάστηκαν στις δύο πρώτες αγωνιστικές μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν κακός στις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, όμως δεν είχε την ηρεμία και την υπομονή που τον διέκριναν. Τα οποία έφεραν τις 12 νίκες σε 13 αγωνιστικές μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, καθώς και την πρωτοπορία στη βαθμολογία.

Ο Ιβάν κατέστησε σαφές στους ποδοσφαιριστές πως δεν έχει παράπονο από τη διάθεση και την προσπάθεια τους. Είναι ικανοποιημένος απ’ όλους στην ομάδα, όμως τους επανέλαβε ότι πλέον οι απαιτήσεις μεγάλωσαν. Απαιτήσεις που οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές δημιούργησαν και τώρα καλούνται να φανούν αντάξιοι.

Ας μην ξεχνάμε πως η τωρινή φουρνιά του ρόστερ, δεν έχει συνηθίσει σε συνθήκες πρωταθλητισμού. Οπότε, οι μεταπτώσεις είναι εν μέρει φυσιολογικές. Αλλά, ο 60χρονος τεχνικός επιθυμεί να προλάβει τα χειρότερα και να επαναφέρει το… τραίνο στις ράγες.

Φυσικά, το πιο αποτελεσματικό γιατρικό στον αθλητισμό είναι οι νίκες. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να νικήσει την Τρίτη τον Λεβαδειακό, στο πρώτο ματς του 2023 και μετά να προετοιμαστεί για τη μονομαχία με την ΑΕΚ στην «Αγιά-Σοφιά». Ο τίτλος δεν θα κριθεί τώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά σίγουρα πρόκειται για μία κρίσιμη στροφή στη σεζόν…