Μήνυμα Αλόνσο ενόψει Άρη: «Οφείλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Μήνυμα Αλόνσο ενόψει Άρη: «Οφείλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Λάμπρος Γκαραγκάνης 13:09 - 27.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:16 - 27.10.2024

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έδωσε το σύνθημα για επικράτηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη, στο ματς του ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Με κολακευτικά λόγια για τους Θεσσαλονικείς μίλησε ο Ντιέγκο Αλόνσο, στo Match Programme του αγώνα.

Είναι υπό πίεση και αυτό δεν αλλάζει. Η νίκη απέναντι στον Άρη, στο ΟΑΚΑ, για τη Stoiximan Super League, κρίνεται επιτακτική για τον Αλόνσο, αλλά και για τον οργανισμό των Πράσινων. Μετά τη βαριά ήττα από την Τσέλσι, για το Conference League, ο Λατινοαμερικάνος κόουτς χαρακτήρισε «τελικό» το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς. Τέτοιο χαρακτήρα έδωσε στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής και στο σημείωμά του στο MatchDay Mag της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Ο «τελικός» με τον Άρη, που δημιούργησε ο Αλόνσο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:10 - 27.10.2024

Παναθηναϊκός: Ο «τελικός» με τον Άρη, που δημιούργησε ο Αλόνσο

Το Τριφύλλι υποδέχεται, στο ΟΑΚΑ, τους Θεσσαλονικείς, ζητώντας τη νίκη και μόνο, ώστε να ανέλθει βαθμολογικά και να παραμείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή. Ο χαρακτήρας «τελικού», τον οποίο έδωσε ο Ντιέγκο Αλόνσο, και οι επιλογές του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ντιέγκο Αλόνσο: «Η σημασία που έχει ο αγώνας με τον Άρη είναι πολύ ξεκάθαρη. Στα αποδυτήρια, μετά την αναμέτρηση με την Τσέλσι, είπαμε πως πρέπει ν’ αφήσουμε πίσω μας αυτό το ματς και να κοιτάξουμε το παιχνίδι που ακολουθεί για το πρωτάθλημα απέναντι στον Άρη. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο Άρης είναι μια σοβαρή και καλά οργανωμένη ομάδα, η οποία εκμεταλλεύεται τις στιγμές της στη διάρκεια των αγώνων. Αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση, όμως εμείς οφείλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».