Μήνυμα Αλόνσο: «Να παίζουμε σαν μεγάλη ομάδα»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο

Μήνυμα Αλόνσο: «Να παίζουμε σαν μεγάλη ομάδα»

Λάμπρος Γκαραγκάνης 11:50 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:40 - 22.09.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο, στο εισαγωγικό σημείωμα στο MatchDay Mag για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, έδωσε το σύνθημα για το πως πρέπει να παρουσιάζεται ο Παναθηναϊκός για να παίρνει νίκες.

Ο Ουρουγουανός προπονητής αναφέρθηκε στο διάστημα που πέρασε, μετά το 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, εκφράζοντας την ευχαρίστησή του που είχε μία ολόκληρη εβδομάδα να εργαστεί με τους ποδοσφαιριστές του.

Συν τοις άλλοις, τόνισε ότι το Τριφύλλι πρέπει να μάθει από τα λάθη του και ότι για να κερδίζει πρέπει να αγωνίζεται σαν μεγάλη ομάδα. Αναλυτικά το μήνυμα του Ντιέγκο Αλόνσο, στο MatchDay Mag που δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της (pao.gr) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ (18:00, κεκλεισμένων των θυρών).

«Οι προηγούμενες ημέρες ήταν πολύ χρήσιμες για την ομάδα. Είχαμε μία ολόκληρη εβδομάδα προπονήσεων ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Κι είμαι πολύ ικανοποιημένος που δούλεψα με όλους τους παίκτες σ’ αυτή τη σειρά των προπονήσεων δίχως προβλήματα και απουσίες. Είναι κάτι σημαντικό που με έκανε χαρούμενο. Θεωρώ ότι με το χρόνο και με περισσότερη δουλειά και περισσότερες προπονήσεις, θα μπορέσουμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα και να γίνουμε η μεγάλη ομάδα που πρέπει να είμαστε.

Παράλληλα, κάνουμε και την αυτοκριτική μας. Κοιτάμε ποια είναι τα λάθη μας και προσπαθούμε να μάθουμε από αυτά. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και αυτό που μάθαμε το προηγούμενο διάστημα, είναι ότι για να κερδίζουμε, πρέπει να παίζουμε σαν μεγάλη ομάδα. Αυτό συμβαίνει όταν φτάνουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας κι αυτό πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό προκειμένου να νικήσουμε».