Μήνυμα Αλόνσο: «Πίστη! Θα κάνουμε τα πάντα για να φύγουμε νικητές απ’ το γήπεδο»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Μήνυμα Αλόνσο: «Πίστη! Θα κάνουμε τα πάντα για να φύγουμε νικητές απ’ το γήπεδο»

Λάμπρος Γκαραγκάνης 14:24 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:34 - 24.10.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο, στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε ότι και 1% να υπάρχει για το ενδεχόμενο να κερδίσει ο Παναθηναϊκός την Τσέλσι, η ομάδα του θα διεκδικήσει την πιθανότητα. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το μήνυμά του, στο MatchDay Mag, για τον αγώνα με τους Λονδρέζους.

Ο Ουρουγουανός προπονητής ζήτησε πίστη από τους ποδοσφαιριστές του και τον κόσμο, για καλό αποτέλεσμα ενόψει του παιχνιδιού της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Conference. Η Τσέλσι αποτελεί υψηλό εμπόδιο, οπότε οι Πράσινοι καλούνται να προτάξουν το ευρωπαϊκό τους dna, στο ΟΑΚΑ, ώστε να έρθει το επιθυμητό για τον οργανισμό της αθηναϊκής ομάδας.

Για τον Starman: Το συγκινητικό video για το Παναθηναϊκός - Τσέλσι, αφιερωμένο στον Μπάλντοκ
CONFERENCE LEAGUE

11:00 - 24.10.2024

Για τον Starman: Το συγκινητικό video για το Παναθηναϊκός - Τσέλσι, αφιερωμένο στον Μπάλντοκ

Η ανάρτηση - αφιέρωση στον Τζορτζ Μπάλντοκ από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στη video - προαναγγελία του αγώνα με τους Λονδρέζους. Το σημειολογικό σκηνικό του Αστεροσκοπείου Αθηνών και η αφίσα για τον Starman.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ουρουγουανού προπονητή, στο Match Programme της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον αγώνα κόντρα στους Λονδρέζους:

«Πίστη! Αυτή είναι η λέξη. Πρέπει να έχουμε πίστη οι παίκτες, η ομάδα, όλοι. Η ουσία είναι αυτή. Να παίξουμε και να μπορέσουμε να δώσουμε τη μάχη μας. Και σίγουρα, αν δώσουμε τη μάχη μας, θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Μπορούμε! Αρκεί να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Το κίνητρο είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια ενός τόσο μεγάλου αγώνα. Όμως δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο απ’ το να φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Kι αυτό είναι πάντα το μήνυμα που στέλνουμε στους παίκτες μας. Έχουμε πολύ μεγάλο σεβασμό για την Τσέλσι όμως δεν τη φοβόμαστε και θα κάνουμε τα πάντα για να φύγουμε νικητές απ’ το γήπεδο».