Μήνυμα Αλόνσο: «Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»

Το σκίτσο του Ντιέγκο Αλόνσο στο Match Programme του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Μήνυμα Αλόνσο: «Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»

Λάμπρος Γκαραγκάνης 12:34 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:34 - 06.10.2024

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας, μέσω του MatchDay Mag το οποίο είναι αφιερωμένο στο μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού Πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ουρουγουανός προπονητής αναζητάει τον μεγάλο αγώνα, μετά την πρόκριση επί της Λανς στο ΟΑΚΑ για το Conference League, στον οποίο όλα αυτά που ο ίδιος δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του θα βγουν στο χορτάρι. Και θα καθορίσουν το αποτέλεσμα υπέρ του Τριφυλλιού...

Το MatchDay Mag, που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των Πράσινων pao.gr, είναι αφιερωμένο στο ματς της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στους Πειραιώτες.

Στο εισαγωγικό σημείωμα υπάρχει το μήνυμα του Ντιέγκο Αλόνσο, προς τους φιλάθλους της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ:

Παναθηναϊκός: Η παράδοση, οι αποδείξεις και η εμφάνιση των πρωταγωνιστών
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:52 - 06.10.2024

Παναθηναϊκός: Η παράδοση, οι αποδείξεις και η εμφάνιση των πρωταγωνιστών

Οι Πράσινοι υποδέχονται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, με απόλυτο στόχο τη νίκη που θα τους φέρει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ώρα να βγουν μπροστά οι ηγέτες τους και το σχέδιο του Ντιέγκο Αλόνσο.

«Δίχως αμφιβολία πρόκειται για ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, για το πρωτάθλημα και πάνω απ’ όλα γιατί είναι ένα clasico, ένα μεγάλο ντέρμπι! Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός πως μπορώ να είμαι κι εγώ κομμάτι αυτού του σημαντικού ποδοσφαιρικού αγώνα. Ενός clasico, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά με παγκόσμια εμβέλεια.

Το πιο σημαντικό πράγμα σ’ αυτά τα ματς είναι η νοοτροπία. Είναι σημαντικό να υπάρχει διάθεση και όρεξη. Είναι σημαντικό να το θες. Κι εμείς το θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε».

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει τη βοήθεια περισσοτέρων από 40.000 φιλάθλων του, οι οποίοι ήδη έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για το μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ζητούμενο είναι η αξιοποίηση της έδρας, κόντρα στον Ολυμπιακό, και η επικράτηση που θα φέρει ξανά το Τριφύλλι κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.