Μήνυμα Ηλιόπουλου στους παίκτες της ΑΕΚ

Ηλιόπουλος

i

Μάριος Ηλιόπουλος/©intime

Μήνυμα Ηλιόπουλου στους παίκτες της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 16:16 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 03.10.2024

Ο ιδιοκτήτης της Ένωσης βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, αυτή την φορά για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές

Σχεδόν καθημερινή είναι πλέον η παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Ο ιδιοκτήτης της Ένωσης έχει ήδη κάνει ένα τετ α τετ με τον Ματίας Αλμέιδα, έχει μιλήσει και με πολλούς ανθρώπους από το ποδοσφαιρικό τμήμα, για να διαπιστώσει τις ανάγκες που υπάρχουν σ' όλα τα πόστα και να λύσει προβλήματα. Σήμερα ήταν η σειρά της κουβέντας με τους ποδοσφαιριστές.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ μπήκε στα αποδυτήρια και για να κάνει μια σύντομη ομιλία, πολύ διαφορετική σε σχέση μ' αυτή που ήταν γεμάτη... γκάζια μετά την ήττα στο πρώτο ματς από τη Νόα. Αυτή την φορά ο Ηλιόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την πρωτιά και ζήτησε να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη της διοίκησης στις τεράστιες δυνατότητες που έχουν. "Να ξέρετε πως πιστεύω πολύ σ' εσάς και στην αξία σας και στις δυνατότητες σας" τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ ξεκαθάρισε προς τους παίκτες πως το πιο σημαντικό είναι η ενότητα και το οικογενειακό κλίμα μέσα στην ομάδα. Κάτι που όπως τόνισε ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν πρέπει να επηρεάζεται και να διαταράσσεται από τίποτα. Και το μήνυμα που έστειλε προς τους παίκτες, είναι πως η διοίκηση θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους, για οτιδήποτε χρειαστούν. "Πάνω απ' όλα είμαστε οικογένεια και θα είμαστε δίπλα σας, για οτιδήποτε χρειαστείτε".

Μάλιστα ο Ηλιόπουλος στην ομιλία που έκανε προς τους ποδοσφαιριστές, έβαλε στο τραπέζι ζήτημα αλλαγών, που όπως τόνισε "δεν πρέπει να σας επηρεάσουν". Κάτι που προφανώς δεν έγινε τυχαία. Ενδεχομένως να προαναγγέλει κάτι που μπορεί να αφορά αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ.