«ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μίραντσουκ»

Μίραντσουκ

i

© Imago

«ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μίραντσουκ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:27 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:28 - 31.07.2024

Ο Αντόν Μίραντσουκ βρίσκεται στο στόχαστρο τεσσάρων ελληνικών ομάδων, σύμφωνα με τον Ρώσο δημοσιογράφο, Ιβάν Καρπόφ.

Μέσα από το twitter, ο γνωστός Ρώσος δημοσιογράφος, Ιβάν Καρπόφ, επισήμανε πως ο Αντόν Μίραντσουκ βρίσκεται στο στόχαστρο τεσσάρων ελληνικών ομάδων.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά καθώς ολοκλήρωσε το συμβόλαιο του με την Λοκομοτίβ Μόσχας και σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

Να θυμίσουμε πως το όνομα του Ρώσου είχε γραφτεί ξανά για τους πρωταθλητές Ελλάδας, στις αρχές του φετινού καλοκαιριού, όμως τότε δεν προχώρησε η υπόθεση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Καρπόφ:

«Τέσσερις ελληνικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για τον Μίραντσουκ. Το όνομα του Άντον εμφανίζεται στις λίστες των κορυφαίων ομάδων της Super League, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Οι πρώτες επαφές του ΠΑΟΚ με τον παίκτη είχαν γίνει τον Μάιο, αλλά τότε αποδείχθηκε πως είχα βιαστεί.

Τον Μίραντσουκ εκπροσωπούν οι ίδιοι δικηγόροι που ολοκληρώνουν τώρα τη συμφωνία της μεταγραφής του Τσαλόφ στην ομάδα του Ιβάν Σαββίδη.

Μία από αυτές τις ημέρες θα συναντηθούν με τους εκπροσώπους των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον 28χρονο και ενδέχεται να γίνει και επίσημη πρόταση».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!