«Η Λέγκια Βαρσοβίας έχει στο στόχαστρο της τον Μιριτέλο του Αστέρα»

Χουάν Μιριτέλο

i

©Intime

«Η Λέγκια Βαρσοβίας έχει στο στόχαστρο της τον Μιριτέλο του Αστέρα»

Κώστας Τόπας 15:04 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:07 - 29.05.2024

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πολωνία, η Λέγκια Βαρσοβίας έχει βάλει στο στόχαστρό της τον πρώτο σκόρερ του Αστέρα Τρίπολης, Χουάν Μιριτέλο.

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις για τον Αστέρα τη φετινή σεζόν, ήταν ο Χουάν Μιριτέλο ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά στην Τρίπολη, έχοντας πετύχει σε 31 αγώνες, 14 γκολ και δύο ασίστ.

Ο 25χρονος Αργεντινός στράικερ, ο οποίος αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμούς στους Αρκάδες φέτος, έχει αφήσει πολύ καλή εικόνα τόσο στην χώρα του όσο και στην Πολωνία, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα η Λέγκια Βαρσοβίας ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

Επικό βίντεο από τον Αστέρα για τη γιορτή της μητέρας: «Νίκο ζακέτα να πάρεις» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:12 - 12.05.2024

Επικό βίντεο από τον Αστέρα για τη γιορτή της μητέρας: «Νίκο ζακέτα να πάρεις» (vid)

Ο Αστέρας έστειλε το μήνυμα του για την γιορτή της μητέρας με ένα ξεχωριστό βίντεο. Πρωταγωνιστής ο Νίκος Ζουγλής και η μητέρα του, η οποία του υπενθυμίζει να πάρει... ζακέτα λίγο πριν μπει στο γήπεδο.

«Την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε με τον Αστέρα Τρίπολης σε 31 αγώνες, σημείωσε 14 γκολ, είχε 2 ασίστ και έλαβε 6 φορές κίτρινη κάρτα. Αυτή ήταν η πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη.

Προηγουμένως, ως παίκτης της Αργεντινής Ντέφενσα, δίνονταν κάθε χρόνο δανεικός. Για τη Σαν Μαρτίν σημείωσε 13 γκολ σε 35 ματς και είχε 2 ασίστ.

Η Λέγκια Βαρσοβίας σκοπεύει να ενισχύσει τη θέση του επιθετικού και να αποκτήσει έναν ή δύο επιθετικούς κορυφαίας κατηγορίας. Όπως μάθαμε, ένας από τους παίκτες που προσπαθεί να υπογράψει η Λέγκια είναι ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, ο Χουάν Μιριτέλο», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας legia.net.

Τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν ο ίδιος θα παραμείνει στην ομάδα της Τρίπολης η θα «πετάξει» για αλλού, κάτι το οποίο είναι στο χέρι της Ντεφένσα Τζουστίτσια.