«Έλεγαν ότι η γυναίκα μου ήταν έγκυος από τον Οβομογέλα»: Οι χειρότεροι έξι μήνες στη ζωή του Μίροσλαβ Κλόζε

Κλόζε και Οβομογέλα

i

©intime

«Έλεγαν ότι η γυναίκα μου ήταν έγκυος από τον Οβομογέλα»: Οι χειρότεροι έξι μήνες στη ζωή του Μίροσλαβ Κλόζε

Sportal newsroom 21:51 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 14.08.2024

Σε μία ιστορία αρκετά αποκαλυπτική προχώρησε ο Μίροσλαβ Κλόζε, ο οποίος ανέφερε πως για ένα διάστημα ο κόσμος έλεγε πως η γυναίκα του έχει μείνει έγκυος από τον Οβομογέλα.

Ο Μίροσλαβ Κλόζε έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και αρκετά χρόνια και σήμερα είναι προπονητής, με την τελευταία του ομάδα να είναι η Αλτά. Όπου απολύθηκε στα μέσα του Μαρτίου. Ο Γερμανός παλαίμαχος επιθετικός μάλιστα είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με 16 τέρματα. 

Ωστόσο υπάρχει μια ιστορία που τον ακολουθεί από την περίοδο που αγωνιζόταν στη Βέρντερ Βρέμης. Συγκεκριμένα την άνοιξη του 2007, η ιστορία ξεκίνησε όταν η γυναίκα του τον απατούσε με τον συμπαίκτη του Πάτρικ Οβομογέλα

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ήταν πάντα λάτρης του γυναικείου φύλλου και οι υποτιθέμενες προσκλήσεις για μπάρμπεκιου στο σπίτι του Κλόζε ήταν στην πραγματικότητα αφορμή για πάρτι με πολλά γυναίκες. Εκείνη την περίοδο λοιπόν δημιουργήθηκαν οι φήμες πως είχε αφήσει έγκυο τη γυναίκα του Γερμανού πρώην παίκτη της Μπάγερν. 

Μετά από πολλές συζητήσεις ο Κλόζε είχε πάρει την κρυφή απόφαση να πάρει μεταγραφή στην Μπάγερν Μονάχου, κάτι που είχε επιβεβαιωθεί εκείνο το καλοκαίρι. Έκανε τα πάντα πίσω από τις πλάτες των ανθρώπων της Βέρντερ. Εκείνη την περίοδο είχε μια μεγάλη κρίση στον γάμο του, αλλά στο τέλος πίστεψε τη σύζυγό του πως δεν τον απατούσε. 

«Όλα αυτά τα ψέματα, οι φήμες ότι η γυναίκα μου είναι έγκυος με τον συμπαίκτη μου. Αυτό είναι το χειρότερο. Είναι το πιο αηδιαστικό πράγμα που συνέβη σε μένα και την οικογένειά μου. Ήταν οι χειρότεροι έξη μήνες της ζωής μου», είχε δηλώσει ο Γερμανός στα social media. 

Μετά από όλα αυτά που είχαν ακουστεί ο Κλόζε με τον Οβομογέλο συναντήθηκαν πολλές φορές μέσα στο γήπεδο και δεν υπήρχε καμία διαμάχη μεταξύ των δύο. Κάποια γερμανικά δημοσιεύματα είχαν γράψει ότι η Σίλβια (σύζυγος Κλόζε) ήταν κάτι παραπάνω από πειστική με την ιστορία της ότι δεν τον απατούσε. 

Η Σίλβια με τον παλαίμαχο επιθετικό της Εθνικής Γερμανίας είχαν παντρευτεί το 2004 και μαζί έχουν δύο δίδυμα, τον Νόα και τη Λουάν. Την ίδια περίοδο ο Οβομογέλα επίσης αποκαταστάθηκε. Παντρεύτηκε τη Ζόσιπ, με την οποία έχει δύο παιδιά.