Μίτσελ για πρωτάθλημα: «Πιστεύω»

Μίτσελ

i

Μίτσελ/ ©Intime

Μίτσελ για πρωτάθλημα: «Πιστεύω»

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:57 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:55 - 14.08.2024

Ο Μίτσελ με μία λέξη τα είπε όλα μέσω των social media μετά την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ με 3-1 στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ολυμπιακός πήγαινε ως το... αουτσάιντερ το βράδυ της Κυριακής (12/3) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» άντεξαν στην πίεση της «Ένωσης» στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος μπήκαν με φόρα και... πάγωσαν την «OPAP Arena»

Οι Πειραιώτες χάρη στο αυτογκόλ του Μουκουντί (50') και στα γκολ των Μπακαμπού (53') και Κανός (67') επικράτησαν της ΑΕΚ με 3-1 και πήραν ένα πολύ σημαντικό «διπλό» και τρεις πολύτιμους βαθμούς. Παράλληλα, υποχρέωσαν την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στην πρώτη της ήττα στην «OPAP Arena».  

Ο Μίτσελ, που ένα μήνα πριν είχε δηλώσει: «Οι στατιστικές διαψεύδονται εύκολα σε ένα παιχνίδι, εμείς σεβόμαστε πολύ τον αντίπαλο. Ξέρουμε ότι είναι μια μεγάλη ομάδα με έναν προπονητή που ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά την ομάδα του και εμείς ελπίζουμε αύριο να είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ θα χάσει στο καινούριο της γήπεδο» και τελικά βγήκε αληθινός, έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μετά την νίκη της ομάδας του και με μία λέξη τα είπε όλα. «Πιστεύω» έγραψε ο Ισπανός κόουτς των «ερυθρόλευκων» και το συνόδευσε με μία φωτογραφία που πανηγυρίζει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Το story του Μίτσελ: 

Μίτσελ/ printscreen

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός από το βράδυ της Κυριακής (13/3) βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 56 βαθμούς, στο -3 από τη δεύτερη ΑΕΚ και στο -5 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό