Μίτσελ: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο σημείο αναφοράς στον αθλητισμό, αλλά και στην κοινωνία»
i

Μίτσελ/ ©Intime

Μίτσελ: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο σημείο αναφοράς στον αθλητισμό, αλλά και στην κοινωνία»

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:26 - 08.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 20.08.2024

Με αφορμή αυτή την επίσκεψη και την προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο ίδρυμα «Ελπίδα» ο Μίτσελ τόνισε ότι η ομάδα του Πειραιά είναι σημείο αναφοράς και στην κοινωνία πέρα από τον αθλητισμό.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (7/2) το ίδρυμα «Ελπίδα». Με αφορμή την προσφορά των «ερυθρόλευκων» στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» για ακόμη μία χρονιά, ο προπονητής των Πειραιωτών, Μίτσελ τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι σημείο αναφοράς και στην κοινωνία πέρα από τον αθλητισμό. 

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο έργο του ιδρύματος και στη μάχη που δίνουν τα παιδιά εκεί. Ο 59χρονος κόουτς επισήμανε ότι πρέπει να σταθούμε όλοι στο πλάι αυτών των παιδιών. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ: 

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω την κ. Βαρδινογιάννη για όσα έχει προσφέρει και για ότι συνεχίζει να προσφέρει, είναι πολύ σημαντικό και της εύχομαι να έχει τη δύναμη να συνεχίσει. Ο Ολυμπιακός πρέπει να σταθεί στο πλευρό αυτών των παιδιών γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο σημείο αναφοράς στον αθλητισμό αλλά και στην κοινωνία. 

Είναι κάτι αυτονόητο και προσωπική δέσμευση για τον καθένα μας. Όλοι πρέπει να είμαστε στο πλευρό αυτών των παιδιών, όλοι πρέπει να… ξεβολευτούμε από τη ζωή μας και να έρθουμε εδώ να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.»