Μίτσελ στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Μαζί είμαστε στην ώρα μας»

Μίτσελ

i

© Intime

Μίτσελ στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Μαζί είμαστε στην ώρα μας»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:41 - 22.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:42 - 14.08.2024

Το story του Μίτσελ στο Instagram για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και το μήνυμα ενότητας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Με την εκτός έδρας νίκη στο «Πανθεσσαλικό» κόντρα στον Βόλο (0-3) στην πρεμιέρα των play offs, ο Ολυμπιακός έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί και στις καλές εμφανίσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία, έχουν μειώσει τη διαφορά από την κορυφή και με τον Μίτσελ στον πάγκο έχουν μπει για τα καλά στην διεκδίκηση του τίτλου. 

Ο Ισπανός τεχνικός έχει βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του, ενώ με τη νίκη κόντρα στους «Θεσσαλούς» η ομάδα μεγάλωσε ακόμη περισσότερο το αήττητο που «τρέχει» στην επαρχία. Συγκεκριμένα, το συνολικό σερί δίχως ήττα των «ερυθρόλευκων» στην περιφέρεια φτάνει στους 38 αγώνες (30 νίκες, οκτώ ισοπαλίες), αφού η τελευταία τους ήταν τον Οκτώβριο του 2018 και την ήττα με 1-0 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Τη φετινή σεζόν μάλιστα, οι «Πειραιώτες» έχουν να ηττηθούν από τις 17/10 και το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ

Στο πλαίσιο της διακοπής για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, ο Μίτσελ προχώρησε σε μία ανάρτηση με φόντο τους φίλους του Ολυμπιακού κι έγραψε χαρακτηριστικά: «Μαζί είμαστε στην ώρα μας. Πάμε;», θέλοντας έτσι να περάσει ένα μήνυμα ενότητας, ενόψει και των επερχόμενων απαιτητικών αναμετρήσεων για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. 

Το story του Μίτσελ: