Μητσοτάκης για ΠΑΟΚ: «Τρία στα τρία αλλά δεν κάνω άλλη πρόβλεψη»

Η φιέστα του ΠΑΟΚ και ο Μητσοτάκης

Μητσοτάκης για ΠΑΟΚ: «Τρία στα τρία αλλά δεν κάνω άλλη πρόβλεψη»

Sportal newsroom 20:42 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:34 - 29.05.2024

Το δικό του σχόλιο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω ανάρτησης του στο Tik Tok.

O ΠΑΟΚ κατέκτησε το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του, μετά το φινάλε - θρίλερ στη φετινή Stoiximan Super League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε το «διπλό» στην έδρα του Άρη, εκεί όπου επικράτησε με 2-1.

Μετά τη στέψη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε ανάρτηση στο Tik Tok, λέγοντας πως πέτυχε το τρία στα τρία όσον αφορά τις προβλέψεις του. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας τόνισε πως αυτή ήταν και η τελευταία του πρόβλεψη, θέλοντας να μη χαλάσει το γούρι.  «Επειδή ξέρω πότε πρέπει να σταματάω και να μην προκαλώ την τύχη μου, δεν κάνω καμία άλλη πρόβλεψη», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.

Βεβαίως, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στα σοβαρά ζητήματα, λέγοντας ότι έχει γίνει μεγάλη πρόοδος όσον αφορά το κομμάτι της οπαδικής βίας. «Πρέπει να γίνουμε Ευρώπη και στο ποδόσφαιρο, ώστε να μπορούν να πηγαίνουν στα γήπεδα οικογένειες με παιδιά και να μην αισθάνονται ότι κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

Μητσοτάκης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τον τίτλο» - Η ατάκα του για τους δυσαρεστημένους φίλους του Άρη

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2023-24, μετά το μεγάλο διπλό στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη, στην τελευταία αγωνιστική των playoffs. Με αφορμή αυτό το επίτευγμα των ασπρόμαυρων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το δικό του μήνυμα. Ο πρωθυπουργός της χώρας μίλησε στο πλαίσιο εκδήλωσης για την ανάπτυξη του Μετρό στη Θεσσαλονίκη και συνεχάρη τον Δικέφαλο του Βορρά.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφέρθηκε στον Άρη που το ερχόμενο Σάββατο (25/5) δίνει τη δική του μάχη με φόντο το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για τους λίγους ή περισσοτέρους δυσαρεστημένους Θεσσαλονικείς υπάρχει ακόμα μία ευκαιρία και στον τελικό, να φέρετε και το Κύπελλο στον Λευκό Πύργο.

Αισθάνομαι προσωπικά δικαιωμένος για το γεγονός ότι οι δύσκολες αποφάσεις, οι οποίες πήραμε κι αφορούσαν τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος φαίνεται τελικά να δικαιώθηκαν από τις εξελίξεις. Θυμάστε, αναγκαστήκαμε να κλείσουμε τα γήπεδα για δύο μήνες έως ότου τοποθετηθούν κάμερες, δρομολογηθεί η λύση του ηλεκτρικού εισιτηρίου, αυτοματοποιηθούν οι ποινές για κάθε είδους παράβαση.

🎙️ Talking Points: Πιο δίκαια… απλά δεν γίνεται! Το πήραν στο «Βικελίδης», το σήκωσαν στην Τούμπα οι «μάγκες» του Λουτσέσκου!
SPORTAL ORIGINALS

10:50 - 20.05.2024

🎙️ Talking Points: Πιο δίκαια… απλά δεν γίνεται! Το πήραν στο «Βικελίδης», το σήκωσαν στην Τούμπα οι «μάγκες» του Λουτσέσκου!

Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης σ’ ένα ακόμα Talking Points, σχολιάζουν το φινάλε της Stoiximan Super League, με το μεγάλο «διπλό» του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την κατάκτηση του τίτλου, την ισοπαλία στο ντέρμπι «αιωνίων» και την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Και παρότι είχαμε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική, κι αυτό προφανώς μπορεί πάντα να αυξάνει τα πάθη, η συνολική εικόνα των γηπέδων από τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με φιλάθλους, αλλά και στα playoffs, είναι μία εικόνα που προσομοιάζει περισσότερο με ευρωπαϊκά γήπεδα. Πιστεύω ότι και στο ποδόσφαιρο σταδιακά γινόμαστε Ευρώπη».