Μητσοτάκης σε μαθητές: «Άρης είστε; Δηλαδή πάτε για Κύπελλο;» (vid)

Κυριάκος Μητσοτάκης

i

© PrtScr

Μητσοτάκης σε μαθητές: «Άρης είστε; Δηλαδή πάτε για Κύπελλο;» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:03 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 29.05.2024

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε κάποιους μαθητές και φίλους του Άρη στην Κατερίνη, λέγοντάς τους πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τον Άρη και την προσπάθεια που κάνει με φόντο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας συνεχίζει την περιοδεία του στη Βόρεια Ελλάδα και την Πέμπτη (16/05) είχε ομιλία στην Κατερίνη, με το αθλητικό κομμάτι να μην λείπει ξανά από τη συζήτηση. Ο ίδιος συνάντησε μία παρέα μαθητών και φίλους των κιτρινόμαυρων, στους οποίους ανέφερε πως η ομάδα τους μπορεί να σηκώσει το τρόπαιο μετά από πολλά χρόνια.

Πιο αναλυτικά, ο Μητσοτάκης τους ρώτησε τι ομάδα είναι και εκείνοι του απάντησαν «Άρης». Τότε ο Έλληνας πολιτικός τους απάντησε «πάτε για Κύπελλο δηλαδή;».

Μαρινάκης: «Η ΕΠΟ δεν μας έκανε σοφότερους - Πως έγινε στο μπάσκετ τελικός με κόσμο;»

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι Ένα 90.4», και μεταξύ άλλων έδωσε τη δική του «απάντηση» στην ΕΠΟ, η οποία μέσω ανακοίνωσης πήρε θέση για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο.

Ο ίδιος τόνισε ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία είχε επιμονή για το Πανθεσσαλικό, παρότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις με βάση το νέο νόμο.

Ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε μεταξύ άλλων στο Κανάλι ΕΝΑ: 

«Η απάντηση της ΕΠΟ δεν μας έκανε σοφότερους. Έγινε επιλογή μίας έδρας και να δεχτώ πως όταν έγινε αυτή η επιλογή δεν ήταν γνωστοί οι νέοι κανόνες, που ισχύουν πλέον, με τις κάμερες και τα εισιτήρια.

Υπήρξε όμως μία επιμονή σ’ αυτή την επιλογή. Είναι μία αντίφαση. Ρωτήθηκα με την ιδιότητα του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, αλλά δεν παύω να είμαι ένας άνθρωπος που αγαπώ τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Τι θα απαντήσουμε στους ανθρώπους, που αγαπούν την ομάδα τους και βλέπουν πως στην ίδια χώρα που μπορεί να διοργανώσει έναν ευρωπαϊκό Τελικό με τη συμμετοχή ελληνικής ομάδας και με κόσμο, να μην μπορεί να γίνει ένας χειρισμός από την Ε.Π.Ο. ώστε να διοργανωθεί ο ελληνικός Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας με συμμετοχή φιλάθλων και των δύο ομάδων;

Δηλαδή πως έγινε στο μπάσκετ Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό με κόσμο χωρίς να συμβεί το παραμικρό;».