Το γήπεδο, στο οποίο προτείνει ο Πρωθυπουργός «να γίνεται ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας κάθε χρόνο»

Κυριάκος Μητσοτάκης

i

© Intime

Το γήπεδο, στο οποίο προτείνει ο Πρωθυπουργός «να γίνεται ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας κάθε χρόνο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:37 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 29.05.2024

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος θα πρέπει να διεξάγεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ.

Η ώρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson πλησιάζει!

Το ερχόμενο Σάββατο (25/5), ο Άρης θα κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό στο άδειο Πανθεσσαλικό, με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο.

Με αφορμή το γεγονός πως αυτή η «μονομαχία» θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο OPEN και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» το πρωί της Τετάρτης, μίλησε για την έδρα του τελικού και για το ΟΑΚΑ.

Μπέος: «Όποιος έταξε το πριμ, δεν είχε εμπιστοσύνη στον Καρυπίδη» - Τι είπε για Μελισσανίδη, Μάντζιο, ΕΠΟ, Σαββίδη και Γκαγκάτση
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:52 - 21.05.2024

Μπέος: «Όποιος έταξε το πριμ, δεν είχε εμπιστοσύνη στον Καρυπίδη» - Τι είπε για Μελισσανίδη, Μάντζιο, ΕΠΟ, Σαββίδη και Γκαγκάτση

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου, τη σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Θόδωρο Καρυπίδη, για τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, την υποψηφιότητα Γκαγκάτση στην ΕΠΟ και τη μεταγραφή που χάλασε από τον Άρη στον Βόλο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Αν έχω τρόπο να νομοθετήσω χωρίς να παραβιάσω το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου θα το κάνω ώστε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ, όπως συμβαίνει στο το Γουέμπλεϊ, και πάντα με φιλάθλους. Ελπίζω να γίνει δεκτή η πρόταση μου από την ΕΠΟ να γίνεται πάγια έτσι ο τελικός χωρίς να υπάρχει αμφισβήτηση.

Γίνονται μεγάλες παρεμβάσεις στο ΟΑΚΑ και το στάδιο δεν θα πρέπει να υπολειτουργεί αλλά αντίθετα να ξέρουμε ότι τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου θα διεξάγεται εκεί. Ελπίζω η πρότασή μου να γίνει δεκτή και εμείς θα εγγυηθούμε την ασφάλεια».

🎙️ Talking Points: Πιο δίκαια… απλά δεν γίνεται! Το πήραν στο «Βικελίδης», το σήκωσαν στην Τούμπα οι «μάγκες» του Λουτσέσκου!
SPORTAL ORIGINALS

10:50 - 20.05.2024

🎙️ Talking Points: Πιο δίκαια… απλά δεν γίνεται! Το πήραν στο «Βικελίδης», το σήκωσαν στην Τούμπα οι «μάγκες» του Λουτσέσκου!

Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης σ’ ένα ακόμα Talking Points, σχολιάζουν το φινάλε της Stoiximan Super League, με το μεγάλο «διπλό» του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την κατάκτηση του τίτλου, την ισοπαλία στο ντέρμπι «αιωνίων» και την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Χρυσοχοΐδης: «Από τη μία διοργανώνουμε τελικό του Conference League κι από την άλλη κλείνουμε το γήπεδο στον τελικό Κυπέλλου»

Ο τελικός του Conference League στην Opap Arena ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα, αλλά και το Άρης - Παναθηναϊκός στο Πανθεσσαλικό με φόντο το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας, είναι τα δύο γεγονότα που θα απασχολήσουν την ελληνική ποδοσφαιρική επικαιρότητα μέσα στις επόμενες μέρες.

Γι΄ αυτόν το λόγο, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μίλησε στην εκπομπή «Σήμερα» και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός πως ο τελικός στον Βόλο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Προχθές είχαν συλληφθεί κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι επιχείρησαν να μπουν χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο. Εκεί η αστυνομία για πρώτη φορά έκανε εξαιρετική δουλειά. Δεν πέρασε κανείς μέσα και πήγαν στο αυτόφωρο».

Για την απουσία του κόσμου από τον τελικό Κυπέλλου: «Αυτό είναι ντροπή πραγματικά. Από τον Φλεβάρη και μετά που πάρθηκαν τα νέα μέτρα, δεν έχει πεταχτεί ούτε ένας πυρσός μέσα στο γήπεδο. Έχουν αποδώσει τα μέτρα. Από τη μία οργανώνουμε έναν από τους τρεις μεγαλύτερους αγώνες της Ευρώπης, τον τελικό του Conference League κι από την άλλη έχουμε κλειστό το γήπεδο στον τελικό Κυπέλλου. Θα κάνουμε έναν καλό τελικό».