Μιχαηλίδης: «Τίποτα δεν κρίνεται από το πρώτο παιχνίδι - Πάμε εκεί μέσα να πάρουμε την πρόκριση»

Γιάννης Μιχαηλίδης

i

© Intime

Μιχαηλίδης: «Τίποτα δεν κρίνεται από το πρώτο παιχνίδι - Πάμε εκεί μέσα να πάρουμε την πρόκριση»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:12 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:22 - 14.08.2024

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Μιχαηλίδης μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλο διπλό στην Τούμπα κι έγινε το αφεντικό για την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας! Με σκόρερ τον Σπόραρ, το «τριφύλλι» επικράτησε του ΠΑΟΚ (0-1) και πλέον οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη Τετάρτη (21/2) στη ρεβάνς της Λεωφόρου, εκεί που θα κριθούν όλα. 

Μετά τη λήξη του ματς, ο Γιάννης Μιχαηλίδης μίλησε στην κάμερα της Cosmote κι επισήμανε πως τίποτα δεν έχει κριθεί. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Μας αφήνει μια απογοήτευση όταν χάνεις στην έδρα σου. Δεν θέλαμε να χάσουμε σήμερα, δεν πιστεύω ότι αξίζαμε να χάσουμε. Είχαμε την κυριαρχία του παιχνιδιού, κάναμε κάποιες φάσεις, ατυχήσαμε σε μερικές, μπορούσαμε να σκοράρουμε και να κάνουμε το 1-1. υτό είναι το αποτέλεσμα, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Πάμε εκεί μέσα να πάρουμε την πρόκριση με αυτοπεποίθηση, με αυτό που ξέρουμε να παίζουμε και αυτό θα κάνουμε. Δεν υστερήσαμε σε κάποιο κομμάτι, ήμασταν νωθροί σε κάποιες φάσεις. 

Δεχθήκαμε το γκολ από κάποια λάθη και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι, θα πάμε εκεί πέρα με αυτοπεποίθηση, με το παιχνίδι μας με αυτό που ξέρουμε να κάνουμε πολύ καλά, το έχουμε ξανακάνει και θα πάρουμε την πρόκριση. Μετά από το 0-1 γέρνει η ζυγαριά αλλά 0-1 είναι έχει άλλα 90 λεπτά, θα πάμε εκεί πέρα και θα πάρουμε την πρόκριση. Τίποτα δεν κρίνεται από το πρώτο παιχνίδι όσο και να ήταν το σκορ».