Πολύ κοντά στην επιστροφή ο Μιχάλης Μπακάκης (vid)

Μιχάλης Μπακάκης

i

Μιχάλης Μπακάκης/ ©Intime

Πολύ κοντά στην επιστροφή ο Μιχάλης Μπακάκης (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:29 - 01.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:41 - 14.08.2024

Ο Μιχάλης Μπακάκης βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά τη ρήξη χιαστών, με την ΠΑΕ Παναιτωλικός να δημοσιεύει σχετικό βίντεο.

Ο έμπειρος μπακ, Μιχάλης Μπακάκης μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Να θυμίσουμε, τον περασμένο Δεκέμβριο και σε ένα φιλικό του Παναιτωλικού κόντρα στην Άντερλεχτ στο Ηράκλειο, ο πρώην ακραίος οπισθοφύλακας της Ένωσης υπέστη ρήξη χιαστού σε ανύποπτη φάση.

Στη συνέχεια, τέθηκε έτσι νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, έχοντας αρχικά υποβληθεί σε επέμβαση και ακολούθως ξεκινώντας τον μακρύ δρόμο της αποκατάστασης. Η περίοδος της αποκατάστασης ξεκίνησε με μεγάλη προσοχή και χωρίς βιασύνη, ενώ προ δύο μηνών πάτησε γήπεδο ξανά.

Το τελευταίο διάστημα συμμετέχει σε σημαντικό μέρος του προγράμματος, όμως το αν θα αγωνιστεί ξανά σε ματς της τρέχουσας περιόδου δεν μπορεί να ειπωθεί, καθώς δεν υπάρχει άλλωστε και λόγος ρίσκου. Στο τελευταίο ματς του Παναιτωλικού με τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο (2-2), ο δεξιός οπισθοφύλακας βρέθηκε στο γήπεδο με σκοπό να στηρίξει την προσπάθεια των συμπαικτών του.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας των play outs με 30 πόντους και στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει «κλειδώσει» η παραμονή στην κατηγορία, όμως οι «Αγρινιώτες» έχουν το πάνω χέρι δύο στροφές πριν το φινάλε της σεζόν.

Ο Μιχάλης Μπακάκης μπορεί να στάθηκε άτυχος με την επιστροφή του στο Αγρίνιο, καθώς μέτρησε μόνο έξι συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όμως από τη νέα σεζόν θα είναι πανέτοιμος να ενταχθεί στο σύνολο του Γιάννη Αναστασίου. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως με τη φανέλα της ΑΕΚ πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα της Ένωσης μετά από 24 χρόνια, ενώ πραγματοποίησε και 196 εμφανίσεις με απολογισμό τρία γκολ και 11 ασίστ.