Επίσημο: Τέλος ο Μιχάλης Γρηγορίου από τον Πανσερραϊκό

Μιχάλης Γρηγορίου

i

© Intime

Επίσημο: Τέλος ο Μιχάλης Γρηγορίου από τον Πανσερραϊκό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:25 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:29 - 16.09.2024

Ο Μιχάλης Γρηγορίου αποτελεί παρελθόν από τον Πανσερραϊκό και με τη... βούλα.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το Sportal, ο Μιχάλης Γρηγορίου φάνηκε πως θα «πληρώσει» το κακό ξεκίνημα του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα. Λίγη ώρα μετά και μέσω ανακοίνωσης, τα «Λιοντάρια» γνωστοποίησαν πως ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί παρελθόν, έπειτα από τη συνάντηση που έγινε το πρωί της Δευτέρας 16/09, σε άριστο κλίμα, ανάμεσα στον Πρόεδρο κ.Τάσο Καζία και τον ίδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει πως έπειτα από τη συνάντηση που έγινε το πρωί της Δευτέρας 16/09, σε άριστο κλίμα, ανάμεσα στον Πρόεδρο κ.Τάσο Καζία και τον προπονητή κ.Μιχάλη Γρηγορίου, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός του εύχεται καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Μετά την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία από τον πάγκο, ο Πανσερραϊκός μπήκε στη νέα εποχή, αυτήν του Μιχάλη Γρηγορίου. Ο Έλληνας τεχνικός επέστρεψε στις Σέρρες μετά από 11 χρόνια κι ανέλαβε τα «Λιοντάρια» για δεύτερη φορά στην προπονητική του καριέρα, ωστόσο αυτή η δεύτερη θητεία του ήταν σύντομη.

Σε αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ο Πανσερραϊκός μετράει τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Μάλιστα, στη χθεσινή αναμέτρηση (15/9) με τον Λεβαδειακό στον Λάκκο των Λεόντων, οι γηπεδούχοι «αγκάλιασαν» το πρώτο τους τρίποντο, αλλά στο τέλος δεν κατάφεραν να το πάρουν και πάλι (2-2).