Ο Κούτσιας σκόραρε, αλλά ο Σουάρες πέταγε φωτιές και η Ίντερ Μαϊάμι έριξε τεσσάρα (vid)

Ο Κούτσιας σκόραρε, αλλά ο Σουάρες πέταγε φωτιές και η Ίντερ Μαϊάμι έριξε τεσσάρα (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:42 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:42 - 01.09.2024

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ Γιώργος Κούτσιας σκόραρε κόντρα στην Ίντερ Μαϊάμι του Λουίς Σουάρες.

Με πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες η Ιντερ Μαϊάμι συνέτριψε εκτός έδρας την Σικάγο Φάιρ με 4-1, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του MLS και παρέμεινε επικεφαλής στην κατάταξη με 59 βαθμούς.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός σκόραρε δύο φορές (46’, 65’), ενώ τα άλλα δύο τέρματα των νικητών, πέτυχαν οι Σάλκιστ (25’ αυτογκόλ) και Τέϊλορ 93’.

Οσον αφορά στους γηπεδούχους, το γκολ της τιμής, πέτυχε ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ Γιώργος Κούτσιας στο 82ο λεπτό, ενώ είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 60’ αντικαθιστώντας τον Μίλερ.

Ο Σουάρες άφθσε πλέον στα 16 τέρματα στο πρωτάθλημα του MLS, ενώ η ομάδα του Μαϊάμι, μετρά πλέον, 18 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις πέντε ήττες.

Σε ό,τι αφορά τον Κούτσια, αυτό ήταν το τρίτο του γκολ με το Σικάγο αυτή τη σεζόν. Ο 20χρονος φορ έχει παίξει 214 λεπτά τον τελευταίο μήνα και έχει ένα γκολ ουσιαστικά ανά 71 λεπτά.

Δανεικός στη Σάρλοτ ο Πεπ Μπιέλ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:28 - 15.08.2024

Δανεικός στη Σάρλοτ ο Πεπ Μπιέλ

Στο MLS και συγκεκριμένα στην Σάρλοτ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πεπ Μπιέλ, καθώς ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον αμερικανικό σύλλογο για τον δανεισμό του Ισπανού μεσοεπιθετικού με οψιόν αγοράς.

Δείτε το γκολ του Κούτσια και τα highlights του αγώνα

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!