Παίκτης «πιάστηκε» να ποντάρει παράνομα σε αγώνες και αποβλήθηκε μέχρι το 2026

Φελίπε Ερνάντες

i

©MLS

Παίκτης «πιάστηκε» να ποντάρει παράνομα σε αγώνες και αποβλήθηκε μέχρι το 2026

Κώστας Τόπας 10:52 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 12.09.2024

Ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο MLS, «πιάστηκε» να ποντάρει παράνομα σε αγώνες του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να αποβληθεί από την ομάδα του και το πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Major League Soccer έλυσε το συμβόλαιο του μέσου, Φελίπε Ερνάντες με τη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι, μετά από έρευνα σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι παραβίασε τις πολιτικές του πρωταθλήματος στον τζόγο για δεύτερη φορά, όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα από την διοργανώτρια αρχή.

Ετσι, ο 26χρονος Ερνάντες δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχές σε ποδοσφαιρικές δραστηριότητες μέχρι το 2026. Η αρχική παράβαση του τζόγου του μέσου σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2021, όπου τέθηκε σε αναστολή για το υπόλοιπο της σεζόν. Μετά τη διακοπή, ο Ερνάντες έπαιξε και στους 34 αγώνες πρωταθλήματος της Σπόρτινγκ την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του MLS, δεν κοινοποιήθηκαν εσωτερικές πληροφορίες ή οι αγώνες στους οποίους στοιχημάτιζε παράνομα ο Ερνάντες, ο οποίος φέτος είχε μειωμένο ρόλο με τη φανέλα τη Σπόρτινγκ αυτή τη σεζόν, κάνοντας μόνο επτά εμφανίσεις για τον σύλλογο του.

Συνολικά, ο Ερνάντες έχει πραγματοποιήσει 76 εμφανίσεις για την ομάδα, 33 ως βασικός, σημειώνοντας τέσσερα γκολ και δίνοντας έξι ασίστ κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι.

Η ομάδα, η οποία βρίσκεται στην 12η θέση στο MLS, θα επιδιώξει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της μετά τη σεζόν όταν ταξιδέψει στο Σιάτλ για να αντιμετωπίσει τους Σάουντερς στις 15 Σεπτεμβρίου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!