Χρυσάφι στα πόδια του Αλμέιδα: «Η Αμέρικα μπορεί να του δώσει συμβόλαιο 3,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο!»

Ματίας Αλμέιδα

i

© Tourette Photography

Χρυσάφι στα πόδια του Αλμέιδα: «Η Αμέρικα μπορεί να του δώσει συμβόλαιο 3,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο!»

Sportal newsroom 00:02 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 14.08.2024

Οι Αργεντίνοι ισχυρίζονται πως η Κλαμπ Αμέρικα είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα μυθικό συμβόλαιο στον τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της εν όψει της νέας χρονιάς μετά από την εκπληκτική σεζόν που μόλις μας πέρασε, όπου έφτασε στην κατάκτηση του 3ου νταμπλ της ιστορίας της, παίρνοντας και το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο.

Και αν υπάρχει κάτι το οποίο να είναι τελείως ξεκάθαρο αυτό έχει να κάνει με την παραμονή του Ματίας Αλμέιδα στο τιμόνι της Ένωσης. Ο Αργεντινός τεχνικός, που ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής των επιτυχιών του Δικεφάλου έχει ανανεώσει ως το καλοκαίρι του 2028 το συμβόλαιό του και έχει κάνει σαφές πως δεν δέχεται προτάσεις.

Ο Λουτσιάνο Ροντρίγκες στα ραντάρ της ΑΕΚ - Ο 19χρονος Ουρουγουανός φορ ξεχωρίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:33 - 29.05.2023

Ο Λουτσιάνο Ροντρίγκες στα ραντάρ της ΑΕΚ - Ο 19χρονος Ουρουγουανός φορ ξεχωρίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20

Την περίπτωση του 19χρονου Ουρουγουανού επιθετικού, Λουτσιάνο Ροντρίγκες, που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20, φαίνεται πως εξετάζει η ΑΕΚ.

Ωστόσο, απ' ότι φαίνεται, υπάρχουν ομάδες που τον... ονειρεύονται. Μία από αυτές φέρεται να είναι η Κλαμπ Αμέρικα, που σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αργεντινή, σε περίπτωση που τα κάνει πρόταση θα είναι... μαμούθ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, θα μπορούσε να προσφέρει στον Πελάδο μέχρι και 3,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Κάθε άλλο παρά παράλογο είναι μετά από μια τόσο επιτυχημένη σεζόν ο Ματίας Αλμέιδα να συγκεντρώνει τα βλέμματα διάφορων ομάδων και ειδικά από το Μεξικό, όπου έχει και παρελθόν, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από το πολυετές συμβόλαιο που έχει με την ΑΕΚ, υπάρχει και ρήτρα 10 εκατ. ευρώ...