ΜΜΕ Ισπανίας: Η Χιχόν επιθυμεί την επιστροφή του Μάνου Γκαρθία

Μάνου Γκαρθία

i

© Intime

ΜΜΕ Ισπανίας: Η Χιχόν επιθυμεί την επιστροφή του Μάνου Γκαρθία

Αλέξης Σαββόπουλος 12:43 - 30.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 30.06.2024

Η ιστοσελίδα Elgoldigital επικαλείται πηγες κοντά στον ποδοσφαιριστή και κάνει λόγο για επιθυμία επιστροφής του στη Χιχόν.

Ζήτημα επιστροφής του Μάνου Γκαρθία στην Ισπανία ανακινούν οι συμπατριώτες του. Πιο συγκεκριμένα, εμπλέκουν την πρώην ομάδα του Σπόρτινγκ Χιχόν την οποία εμφανίζουν να ενδιαφέρεται να επαναπατρίσει τον 26χρονο μέσο. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα elgoldigital: “Η Σπόρτινγκ Χιχόν επιδιώκει να κάνει μια προσπάθεια για τον Μάνου Γκαρθία. Αυτή τη στιγμή, ο δημιουργικός μέσος είναι παίκτης του Άρη”, ενώ μεταξύ άλλων τονίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πρόβλημα να γυρίσει στην Ισπανία ακόμη κι αν είναι να παίξει στη β’ κατηγορία.

Καταλήγοντας, το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι άνθρωποι της Χιχόν και ο μάνατζερ του παίκτη έχουν ήδη ξεκινήσει να καταστρώσουν ένα σχέδιο για να υλοποιήσουν την μεταγραφή αυτή.

Ο Μάνου Γκαρθια έχει συμβόλαιο με τον Άρη για ακόμη δυο χρόνια και μάλιστα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ρόστερ. Αποτέλεσε την πιο δαπανηρή επένδυση του club τα τελευταία χρόνια (4εκ ευρώ) αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του στο γόνατο (ρήξη πρόσθιου χιαστού) την πρώτη του σεζόν στον Άρη, τον άφησε εκτός για ένα χρόνο.

Όπως έχει γράψει το Sportal, το γεγονός ότι και μόνο ο Άρης έχει κάνει πρόταση στον Κογιάδο που αγωνίζεται στην ίδια θέση φανερώνει την πρόθεση να ενισχυθεί η ομάδα στην ίδια θέση αλλά, ενδεχόμενων να δέχομαι ότι δεν ήταν και αρνητική να συζητήσει μια ενδιαφέρουσα οικονομικά πρόταση για τον παίκτη.