ΜΜΕ Σενεγάλης: «Ο Ντιαντί φεύγει για να ενταχθεί στον Αρη Θεσσαλονίκης»
i

@Getty

ΜΜΕ Σενεγάλης: «Ο Ντιαντί φεύγει για να ενταχθεί στον Αρη Θεσσαλονίκης»

Αλέξης Σαββόπουλος 17:42 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:59 - 03.07.2024

Σχεδόν δεδομένη θεωρούν στην πατρίδα του την μεταγαρφή του 17χρονου διεθνή εξτρέμ στον Αρη.

Δεδομένη θεωρούν στη Σενεγάλη τη μετακίνηση του Κλέιτον Ντιαντί στον Αρη. Ο λογαριασμός Joueours SN στο Χ πιυ ασχολείται με τους παίκτες απο την αφρικάνικη χώρα έγραψε σήμερα ότι ο 17χρονος αφήνει την ομάδα του για τον Αρη. Στο  ίδιο μήκος κύματος και η ιστοσελίδα wiwsport που σε άρθρο της γράφει: «Ο Σενεγαλέζος διεθνής U17, Clayton Diandy θα πρέπει να αποχωρήσει από το Guédiawaye Espoirs κατά τη διάρκεια αυτής της μεταγραφικής περιόδου. Ο 17χρονος εξτρέμ αναμένεται να ενταχθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα».

«Είναι σχεδόν το τέλος της περιπέτειας στο Espoirs de Guédiawaye για τον Clayton Silverio Diandy. Εμφανιζόμενος τέσσερις φορές και τερματίζοντας όγδοος με τη Σενεγάλη στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο U17 στην Ινδονησία, ο νεαρός υποψήφιος αναμένεται να εγκαταλείψει την προπονητική του ομάδα κατά τη διάρκεια αυτής της μεταγραφικής περιόδου. Ο μελλοντικός του προορισμός; Ελλάδα», αναφέρει και συνεχίζει:

«Παρά το ενδιαφέρον πολλών άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, ο 17χρονος αναμένεται να ενταχθεί στον Άρη Θεσσαλονίκης. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη απο το Σάο Ντομίνγκος, στη Γουινέα-Μπισάου, και έχουν επίσης υποβάλει μια καλή πρόταση που θα πρέπει να πείσει τους διοικούντες των Espoirs του Guédiawaye. Αν δεν συμβεί κάποια απίθανη ανατροπή, ο Clayton Silverio Diandy θα πρέπει να φτάσει στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες για να ξεκινήσει την καλοκαιρινή προετοιμασία υπό τις διαταγές του Απόστολου Μάντζιου».

Ο Άρης τα τελευταία χρόνια αναζητά διαρκώς ευκαιρίες με νεαρούς ποδοσφαιριστές απο τους οποίους μπορεί μελλοντικά να αποκομίσει οφέλη, όπως έγινε με την περίπτωση του Ματέο, του Πάλμα και μπορεί ενδεχομένως να συμβεί και με τον Σαμόρα. Τα.. λαβράκια προέρχονταν κυρίως απο τη Λατινική ή Κεντρική Αμερική. Η περίπτωση του Κλέιτον Ντιαντί είναι πάνω-κάτω στην ίδια φιλοσοφία της μεσομακροπρόθεσμης επένδυσης, με τη διαφορά ότι είναι ο μιρότερος σε ηλικία απο όλους αλλά προέρχεται και απο την αγορά της Αφρικής.