ΜΜΕ Τσεχίας: «Ο Κούχτα στο στόχαστρο του Άρη»
i

©Getty

ΜΜΕ Τσεχίας: «Ο Κούχτα στο στόχαστρο του Άρη»

Αλέξης Σαββόπουλος 09:48 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:49 - 02.07.2024

Ο 27χρονος διεθνής φορ της Σπάρτα Πράγας φέρεται να ενδιαφέρει την ομάδα της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.

Σενάριο από την Τσεχία αυτή την φορά εμπλέκει τον Άρη και στον Γιαν Κούχτα. Τον 27χρονο επιθετικό της Σπάρτα Πράγας τον οποίο τα ΜΜΕ της Τσεχίας θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο του Άρη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «isport.blesk.cz» οι κιτρινόμαυροι ενδιαφέρονται για τον Κούχτα, σημειώνοντας ότι το μέλλον του στην Σπάρτα Πράγας μόνο σίγουρο δεν πρέπει να θεωρείται. Όπως σημειώνεται, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο του Ντάλας (MLS) αλλά και του Άρη, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026. Μάλιστα είναι πρώτο θέμα και στο σημερινό πρωτοσέλιδο της έντυπης έκδοσης της «Sport».

Η Σπάρτα Πράγας απέκτησε τον Κούχτα από τη Λοκομοτίβ Μόσχας τον Ιανουάριο του 2023 έναντι 2.500.000 ευρώ. Το 2022 οι Ρώσοι τον είχαν αγοράσει από τη Σλάβια Πράγας έναντι 5.000.000 ευρώ! Την περσινή σεζόν ο Κούχτα είχε 49 παιχνίδια με 21 γκολ και 11 ασίστ. Φέτος συμμετείχε και στο Euro 2024, αγωνιζόμενος κόντρα σε Γεωργία και Τουρκία ως βασικός και ως αλλαγή αντίστοιχα.

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους
SPORTAL ORIGINALS

00:49 - 02.07.2024

⚽️Όλοι Euro LIVE: «Σκάνδαλο» η παρουσία του Ρονάλντο… μέχρι τέλους

Όλοι Euro για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις της Δευτέρας! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Ντίσελντορφ και Φρανκφούρτη. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Οι Τσέχοι παρουσιάζουν αρκετά αβέβαιο το μέλλον του. Μία κατάσταση που ίσχυε και τον περασμένο Ιανουάριο όταν απέρριψε προτάσεις από ΗΠΑ και Ιαπωνία, συμφωνώντας με τον Τόμας Ρόζίτσκι (τεχνικός διευθυντής των Τσέχων) να συνεχίσει στην Σπάρτα.

Ο Κούχτα ήταν συμπαίκτης με τον Μπράμπετς αλλά και αρνητικός πρωταγωνιστής στο επεισόδιο του περασμένου Νοεμβρίου, όταν οι δυο τους πιάστηκαν να κυκλοφορούν εκτός ωραρίου και υπό την επήρεια αλκοόλ, με τον παίκτη του Άρη να την… πληρώνει και να μένει τελικά εκτός Euro.