Δημοσιογράφος ζήτησε από τον Μόντριτς στη συνέντευξη Τύπου να μην αποσυρθεί ποτέ - Η απάντηση του Κροάτη (vid)

Λούκα Μόντριτς

i

© PrtScr

Δημοσιογράφος ζήτησε από τον Μόντριτς στη συνέντευξη Τύπου να μην αποσυρθεί ποτέ - Η απάντηση του Κροάτη (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:30 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:32 - 25.06.2024

Ο Λούκα Μόντριτς αποθεώθηκε από έναν δημοσιογράφο στη συνέντευξη Τύπου, λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ιταλία και Κροατία.

Ο Μόντριτς έκανε τα πάντα για την Κροατία, όμως αυτό δεν αποδείχτηκε αρκετό.

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης άνοιξε το σκορ στον «τελικό» απέναντι στην Ιταλία, αλλά στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, ο Τζακάνι έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι και της χάρισε την πρόκριση στους «16» του Euro 2024.

Έτσι, οι Κροάτες τερμάτισαν στην τρίτη θέση του ομίλου με δύο βαθμούς και πλέον έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στα νοκ-άουτ.

Ο Λούκα Μόντριτς έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία των Euro, όμως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου χθες (24/6) μέτρησε την τελευταία του συμμετοχή στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Μετά τη λήξη του ματς, ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την αποθέωση από έναν Ιταλό δημοσιογράφο, ο οποίος του ζήτησε μία χάρη. Συγκεκριμένα, ο ίδιος πήρε τον λόγο στη συνέντευξη Τύπου κι ευχαρίστησε τον Κροάτη για όσα έχει προσφέρει, ενώ μεταξύ άλλων τον παρότρυνε να μην σταματήσει ποτέ να παίζει ποδόσφαιρο.

«Καλησπέρα Λούκα, από έναν Ιταλό δημοσιογράφο. Θέλω να σε ευχαριστήσω για όσα έχεις δείξει, όχι μόνο απόψε, αλλά σε όλη τη διάρκεια της καριέρας σου. Για μια ακόμη φορά έδειξες πως είσαι παίκτης κορυφαίου επιπέδου και σκόραρες σήμερα παρότι έχασες ένα πέναλτι. Απλά ήθελα να στο πω αυτό και θα ήθελα να σου ζητήσω να μην αποσυρθείς ποτέ γιατί είσαι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω δει. Σε ευχαριστώ», ήταν τα λόγια του που προκάλεσαν χειροκροτήματα στην αίθουσα Τύπου από αρκετούς ακόμη δημοσιογράφους.

«Ευχαριστώ πολύ, από τα βάθη της καρδιάς μου, γι’ αυτή την τιμή που μου κάνεις. Κι εγώ θα ήθελα να παίζω μπάλα για πάντα, αλλά θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να κρεμάσω τα παπούτσια μου. Θα συνεχίσω να παίζω, δεν ξέρω για πόσο ακόμη, αλλά σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου», απάντησε ο Κροάτης.