Μόντριτς: «Δεν ξέρω πού βρήκε ο διαιτητής τα οκτώ λεπτά καθυστερήσεων» (vid)

Μόντριτς: «Δεν ξέρω πού βρήκε ο διαιτητής τα οκτώ λεπτά καθυστερήσεων» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:46 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:55 - 25.06.2024

Μετά την ισοπαλία-σοκ κόντρα στην Ιταλία, ο Λούκα Μόντριτς στάθηκε στις πολλές καθυστερήσεις που έδωσε ο διαιτητής.

Η Κροατία παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική κόντρα στην Ιταλία και πήρε το προβάδισμα που έψαχνε χάρη στο γκολ του Μόντριτς, όμως στο τέλος «λύγισε».

Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, ο Τζακάνι έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι και της χάρισε την πρόκριση στους «16» του Euro 2024.

Έτσι, οι Κροάτες τερμάτισαν στην τρίτη θέση του ομίλου με δύο βαθμούς και πλέον έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στα νοκ-άουτ.

Ο Λούκα Μόντριτς έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία των Euro, όμως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου χθες (24/6) μέτρησε την τελευταία του συμμετοχή στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο ίδιος στάθηκε στο ότι η ομάδα του δεν άξιζε να ισοφαριστεί στο φινάλε του ματς, αλλά και στις πολλές καθυστερήσεις που έδωσε ο διαιτητής.

«Δε ξέρω τι να πω. Σήμερα το ποδόσφαιρο μας έδειξε την άσχημη πλευρά του. Δεν αξίζαμε να δεχτούμε αυτό το γκολ. Δεν ξέρω που βρήκε ο διαιτητής τα 8 λεπτά καθυστερήσεις και να χάσουμε όπως χάσαμε σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κροάτης ηγέτης.

Από την άλλη, ο τεχνικός της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του κόντρα σε Αλβανία και Ιταλία δε... καθάρισε τα παιχνίδια.

«Στο τελευταίο λεπτό από την Αλβανία, τελευταία στιγμή απόψε... Μπορώ να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το πάθος και τη θέλησή τους. Όμως αυτό δεν είναι το τουρνουά μας. Δεν καθαρίσαμε τη φάση και δεχθήκαμε το γκολ. Έτσι έγινε, δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα περισσότερο...», ανέφερε μεταξύ άλλων.

⚽️Όλοι Euro LIVE: O Τζακάνι με γκολάρα στο 98', λύτρωσε την Ιταλία στο θρίλερ με την Κροατία!