Μόντριτς: «Να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης»

Λούκα Μόντριτς

i

©intime

Μόντριτς: «Να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:57 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:17 - 29.05.2024

Ο Λούκα Μόντριτς κλήθηκε να... αποκαλύψει τις σκέψεις του για το ποδοσφαιρικό μέλλον του.

Μπορεί όλα να έδειχναν πως ο Λούκα Μόντριτς θα αποτελέσει παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ο Κροάτης μέσος βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωσή του.

Ο ίδιος πήρε την απόφαση να απορρίψει όλες τις προτάσεις που είχε δεχτεί από άλλες ομάδες, καθώς στο μυαλό του ήταν να υπογράψει ένα νέο και πιθανώς το τελευταίο με τη «βασίλισσα». Μετά από συζητήσεις μάλιστα, οι δυο πλευρές είναι μία... ανάσα από την οριστική συμφωνία.

Βαλβέρδε: «Θα δω τον τελικό του Conference League σαν οπαδός του Ολυμπιακού»
CONFERENCE LEAGUE

11:05 - 27.05.2024

Βαλβέρδε: «Θα δω τον τελικό του Conference League σαν οπαδός του Ολυμπιακού»

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο «MEGA Stories» και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου εν όψει του τελικού του Conference League ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τη Φιορεντίνα την προσεχή Τετάρτη (29/5, 22:00).

Η πλευρά του Κροάτη και της Ρεάλ αναμένεται να συναντηθούν ακόμα μία τελευταία φορά προκειμένου να μιλήσουν για τις τελευταίες λεπτομέρειες του μισθού.

Ο Κροάτης θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενήθηκε στο «El Partidazo de COPE» και μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει και να... αποκαλύψει τις σκέψεις του για το μέλλον.

«Έχω πάρει την απόφαση για το μέλλον μου, αλλά δεν θα σας το πω ακόμη. Πάντα έλεγα ότι θέλω να αποσυρθώ ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό είναι που θέλω πραγματικά. Αυτό, θα ήταν ένα όνειρο. Εδώ είναι το σπίτι μου, η ομάδα της ζωής μου. Θέλω ένα “αντίο” σαν αυτό του Τόνι Κρόος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Πέδρο Άλβες στην A Bola: «Τους 2,5 μήνες μου στην Ελλάδα, δεν θα τους ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου» (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:05 - 28.05.2024

Ο Πέδρο Άλβες στην A Bola: «Τους 2,5 μήνες μου στην Ελλάδα, δεν θα τους ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου» (vids)

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πέδρο Άλβες, παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην πορτογαλική «A BOLA» και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έζησε κατά την περίοδό τους στους «ερυθρόλευκους». Παράλληλα, έκανε αναφορά και στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη.

Με τη φανέλα της Ρεάλ ο 38χρονος έχει συνδέσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, αφού βρίσκεται στη Μαδρίτη από τον Αύγουστο του 2012, όταν είχε πάρει μεταγραφή από την Τότεναμ. Σε αυτά τα έντεκα χρόνια κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της εξέδρας, ενώ την ίδια ώρα έχει κατακτήσει τα πάντα. Πέντε Champions League και τέσσερα πρωταθλήματα είναι μερικά από τα τρόπαια του Μόντριτς, ο οποίος έχει πάρει και μια Χρυσή Μπάλα το 2018, όταν είχε κατακτήσει το Champions League.