Νέο «όχι» της Μπράιτον στην Άρσεναλ για Καϊσέδο
i

Ο Μόιζες Καϊσέδο επιθυμεί να αποχωρήσει από την Μπράιτον/©Matthew Ashton/Getty Images/Ideal Images

Νέο «όχι» της Μπράιτον στην Άρσεναλ για Καϊσέδο

Sportal newsroom 12:54 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 20.08.2024

Αρνητικά, για δεύτερη φορά, απάντησε η Μπράιτον σε πρόταση της Άρσεναλ για τον Μόιζες Καϊσέδο, στέλνοντας το μήνυμα πως ο μέσος από τον Ισημερινό «δεν πωλείται».

Στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στην κορυφή της Premier League για πρώτη φορά από το 2004, η Άρσεναλ προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ της πριν κλείσει το μεταγραφικό «παράθυρο». Ο Μικέλ Αρτέτα κρίνει πως μια θέση που χρειάζεται προσθήκη είναι εκείνη του κεντρικού μέσου, μιας και πίσω από Πάρτεϊ και Τσάκα δεν υπάρχουν αξιόλογες εναλλακτικές επιλογές.

Πρώτος στη λίστα του για το συγκεκριμένο πόστο είναι ο Μόιζες Καϊσέδο, ωστόσο φαίνεται πως δύσκολα ο Ισπανός τεχνικός θα δει την επιθυμία του να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό των «κανονιέρηδων» να γίνεται πραγματικότητα, μιας και τουλάχιστον αυτή τη στιγμή η Μπράιτον είναι πλήρως αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τα νέα που προκύπτουν από το «νησί» αναφέρουν πως η Άρσεναλ επανήλθε με νέα προσφορά για τον μέσο από τον Ισημερινό, ανεβαίνοντας στα 80 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο οι «γλάροι» έδωσαν αρνητική απάντηση, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως ο παίκτης «δεν πωλείται».

Την προηγούμενη εβδομάδα η Άρσεναλ είχε χτυπήσει για πρώτη φορά την πόρτα της Μπράιτον για τον Καϊσέδο, προσφέροντας λίγο πάνω από 70 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ελάχιστα μικρότερη ήταν πρόταση που είχε υποβάλλει η Τσέλσι. Αμφότερες πετάχτηκαν στο… καλάθι των αχρήστων, μολονότι ο Καϊσέδο εξέφρασε δημόσια την επιθυμία να κάνει το μεγάλο άλμα της καριέρας του και τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται μακριά από τις προπονήσεις των «γλάρων», κατόπιν υποδείξεως του συλλόγου.