Την υπεροχή η Μονακο, την αντοχή η Λιλ και ισόπαλο δίχως σκορ το μεταξύ τους ματς

Οι παίκτες στο Μονακό - Λιλ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Την υπεροχή η Μονακο, την αντοχή η Λιλ και ισόπαλο δίχως σκορ το μεταξύ τους ματς

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:41 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:48 - 18.10.2024

Μονακό και Λιλ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στο μεταξύ τους ματς (0-0), για την 8η αγωνιστική της Ligue 1, με το αίσθημα της αδικίας να ανήκει στην πρώτη που είχε και την υπεροχή.

Στο Σταντ Λουί ΙΙ αναμετρήθηκαν Μονακό και Λιλ, για την 8η αγωνιστική της Ligue 1. Παρά την υπεροχή της πρώτης, γκολ δεν σημειώθηκε και αμφότερες οι ομάδες πήραν από έναν βαθμό μετά το τελικό σφύριγμα (0-0).

Η γηπεδούχος ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος και αυτό αποτυπώθηκε στις τελικές. Η ομάδα του Χάτερ είχε επτά τελικές ενώ η αντίπαλός της μόλις μία. Κορυφαία στιγμή εκείνη του Τεζέ στο 36' λεπτό. Ο ίδιος υποδέχθηκε μία μπαλιά εντός της περιοχής, βρήκε χώρο, εντούτοις η προσπάθειά τoυ πέρασε ξυστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος εκείνος που έχασε την πιο σπουδαία ευκαιρία του αγώνα άφησε και την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Ο Τεζέ έκανε σκληρό μαρκάρισμα και δέχθηκε κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή. Αυτό βέβαια δεν άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι και η Μονακό συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, ψάχνοντας το γκολ που θα της έδινε το τρίποντο. Αυτό δεν μπήκε και οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ LIGUE 1:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: